WALGUN ērti seglu vīriešiem un sievietēm ceļu, kalnu velosipēds, kalnu velosipēds sēdeklis, kas ūdensizturīgs velosipēdu seglu sacensības jāšanas sēdeklis

5
(1 Atsauksmes)
€38.05 €26.63
Noliktavā

Pievienot grozam Pievienot vēlmju sarakstam
Korpusa Materiāls ādas imitācijas
Izmērs 275mm*142mm*70mm
Izmantošana Ceļu Velosipēdi
Lietotājs Sievietes
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs WALGUN
kategorijas Aizmugurējais Sēdeklis Mat

Par Produktu

WALGUN ceļš/kalnu velosipēdu seglu ir piemērota pieaugušiem vīriešiem un sievietēm.Savu ultra-light 7 mm hroma-molibdēna tērauda sliedes samazina svaru no segliem, un ir saderīga ar lielāko daļu ceļu un kalnu velosipēdu seatposts.Apakšā apvalks ir izgatavots no augstas stiprības materiāls.PA+GF, materiāls ir raksturīgs augsts stingrību, un seglu būs ļoti izturīgs.Lielu dobi konstrukciju vidū seglu ievērojami samazina ķermeņa spiedienu uz starpenē.Platums seglu 142 mm atbilst jūsu gurni labāk, kas ļauj jums justies komfortabli laikā ilgi sacensības un izjādes.Tas ir ļoti rentablu modeli.Augsta velosipēdu seglu ir vērts mēģināt.

Informācija

Izmērs: 275*142*65mm ( L x W x H )

Svars: 0.257 kg ( aptuveni )

Lietotājs: Pieaugušajiem ( Vīrieši / Sievietes )

Attiecas uz: Ceļu velosipēds, MTB Kalnu velosipēds

Sliedes Materiāls: Round 7 mm ( Hroma-molibdēna tērauda )

Sheel Materiāls: PA+GF

Vāka Materiāls: Super fiber mākslīgā āda.

Polsterējuma Materiāls: Augsta blīvuma putas

Funkcijas

KOMFORTS - Ar dobu konstrukciju ceļu/kalnu velosipēdu seglu samazina ķermeņa spiedienu uz starpenē laikā ilgtermiņa izjādes.

IZTURĪGS - Mūsu ceļu/kalnu velosipēds sēdeklis ir izgatavots no augstas izturības PA+GF shell, nodilumizturīga super šķiedras mākslīgās ādas un augsta blīvuma putas.

CR-MO SLIEDĒM - Tas ceļš, pa/kalnu velosipēdu seglu izmanto ultra-light 7 mm diametrā hroma molibdēna tērauda margas, piemērots vairumam velosipēdu seatposts tirgū.

VIEGLS - ceļu/kalnu velosipēdu seglu ir izsmalcinātu izskatu, ultra-viegls un sver tikai ir 0,56 lbs (0.257 kg)

Gadījumā cilvēki: izmērs/autoceļu kalnu velosipēdu seglu ir 142 mm x 275 mm, piemērots gan pieaugušiem vīriešiem un sievietēm.

sku: s158405

Tagi: zelta velosipēdu sēdekļu pastu, top zīmolu sillin, balts plastmasas seglu, sillin royal seglu, velosipēdu aksesuāri sillin, rubar balta seglu, slim-velosipēdu sēdekļu pastu, tecudos p automašīnu sēdekļu, san sistēmu balta seglu, velosipēdu seglu melna balta.

Miguel Jvitoria (2022-01-22) - Jā, kā aprakstīts tas, velosipēdu seglu un kā jaunums Ali kuģniecības tā pagriezās uz augšu

Līdzīgi Produkti