RGB Kristāla Galda Lampas LED Touch Sensors, Tālvadības pults USB Aptumšojami Rechargebale Ziemassvētku Nakts Gaismas, lai Telpu Dekorēšana

4.30
(0 Atsauksmes)
€15.60 €12.80
Noliktavā

Pievienot grozam Pievienot vēlmju sarakstam
Ķermeņa Krāsa Skaidrs
Garantijas laiks 1month
Rāmja Krāsa balts
Modeļa Numurs MM001
Spriegums 5V
Korpusa Materiāls CRYSTAL
Ēnā Tips Skaidrs, Stikls
Materiāls acryl
Slēdža Tips Touch On/Off Slēdzis
Ir Spuldzes Iekļauts
Pamatnes Tips Nav
Kontaktdakšas Tips Nav
Barošanas Avots DC
Zīmola Nosaukums PDQ
Gaismas Avots LED Spuldzes
Jauda 0-5W
Stils Mūsdienu
Vienuma Tips Galda Lampas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Apdare Nav
Technics Kalti
Ēnā Virzienā Uz leju
Pieteikums Gultas Vietas
Sertifikācija ce
Ir Regulējamas,

Par Produktu

Apraksts

Strāvas padeve: USB vai Li-Po akumulators

Gaismas avots: LED chip

Gaismas krāsa: silti balts, neitrāli vai RGB

Spilgtums:bezpakāpju koriģējamība

Akumulatora kapacitāte: 2000mAh, tas var ilgt vairāk nekā 10 stundām, kad pilnībā uzlādēts.

Materiāls: Akrils

Izmērs: 26*12cm

Krāsu indikators: caurspīdīgs

Svars:366g

Pielietojums: dzīvojamā istaba, guļamistaba, ēdamistaba, virtuve, kabinets, bārs

Modelis: Silti Balts, Auksti Balts, RGB

Nominālais spriegums: 5V

Nominālā strāva: 1A

Nominālā jauda: 1W

Krāsas temperatūra: 3000K/6000K/RGB

Barošanas kabeļa garums: 150cm

Korpusa materiāls: akrils

Iepakojums detaļas: USB kabelis + light+Manuālā

Pārslēgties režīmā: slēdzis

Piezīme:

Faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, ka uz bildes, jo dažādu monitoru un gaismas efektu.

Pielaide 1-3mm ir atļauts.

Apmaksa un Piegāde

1. Postenis (- i) tiks nosūtīta pēc apmaksas saņemšanas. 2. Mēs piedāvājam uzskaites kodu visiem darījumiem, un tas tiks pievienots pārdošanas ierakstus pēc tam, kad rīkojums ir nosūtīts. 3. Lūdzu, pastāstiet mums par jūsu pašreizējo adresi pareizi 24 stundu laikā pēc maksājuma, citādi, mēs nosūtīsim lai jūsu Darījuma adresi. 4.Mēs parūpēsimies par to nav respoinsibility par jebkuru nepareizi sūtījumu, ko izraisa pircējam sniedz nepareizu sazinoties informāciju(adrese, pasta indekss, tālruņa numuru, saņēmēja.Muitas/Taxtion/ Nodokļiem 1. Visās valstīs ir dažādi noteikumi un politiku, lūdzu, pārliecinieties, vai tur nav kādi ierobežojumi attiecībā uz ražojumu (- s) jūsu valsti, pirms laist secībā (- iem).Pircējs ir atbildīgs, ja produkts (- i) ir/tiek atdoti vai konfiscētās pircēja muitas ierobežojumu dēļ.

2.Ja kāds īpašs dokuments (- i) ir/ir nepieciešams, lai ražojums (- s) jūsu valstī vai, ja jums ir nepieciešams, deklarācijas vērtības kritums noteiktā diapazonā, lūdzu, informējiet mūs, pirms nosūtīšanas.Dokuments (- i), piemēram, faktūras utt, netiks sūtīts ar paku, ja vien tas ir vajadzīgs pircējam.

3.Preces cenā nav ietverts ievedmuitas nodokļiem vai jebkādiem papildu maksa.Pircējs ir atbildīgs par muitošanu un maksā nodokli vai jebkuru citu maksa (ja tāda ir), kas atrodas galamērķa valstī.Bet mēs varam sniegt produkta rēķins, vai jebkuru citu dokumentu, gan informāciju par muitošanai, ja nepieciešams, tāpēc, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums.Atgriešanās Politiku Tikai bojāto produktu (- iem) tiks piedāvātas biržā.Video, ņem, ja zemes gabals tiek openned kā pierādījumu.Vai kas cits, nav informācijas apmaiņu offfered.Bojāta prece(s) jānogādā 15 dienu laikā pēc pircēja izmaksas no dienas, kad rīkojuma saņemšanas.Tas var aizņemt līdz 7 darba dienām, lai apstrādātu produktu(s) returneed.Mēs nosūtīt produktus pie mūsu izmaksām.Atsauksmes Mūsu bizness balstās uz klientu apmierinātību.Tāpēc jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums. 1. Ja esat apmierināts ar mūsu produktu (- iem) un/vai pakalpojumu, lūdzu, atstājiet mums savu pozitīvo atgriezenisko saiti(pieczvaigžņu ir vēlamais). 2. Ja jūs neesat apmierināts ar mūsu produktu (- iem) un/vai pakalpojums, lūdzu, sazinieties ar mums laiks, un mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmas, un jūs apmierināti.

sku: s2925

Tagi: mixamp nintendo slēdzis, illumi nakts lampas, marsa mēness lampas, galda lampas augstas, lampa eglo, ipl kristāla lampas, relog gultas lampa, undefined bikses, jk apgaismojums, sociālā dzīvojamā istaba.

Līdzīgi Produkti