ESCATCH Pludmales Šorti Vīriešiem Bermudu Sērfot Boardshorts Ātri Sausas Cilvēks Valdes Peldēt Īss Peldkostīmi Acu Laineris Vasarā Beachwear Sports Wear

0
(0 Atsauksmes)
€17.37 €12.16
Noliktavā

Pievienot grozam Pievienot vēlmju sarakstam
Apraksts 3 vasaras kuģa šorti vīriešiem
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null
Funkcijas Kabatas, iekšpusē acu kontūrzīmulis/odere
Apraksts 1 vīriešu pludmales kuģa šorti
Iezīme Ātri Sauss
Modelis Tips Raibs
Modeļa Numurs S83
Apraksts 2 vīrieši bermudas sērfošanu peldēt šorti
Viduklis elastīga jostasvietas joslas, Aukliņu
Materiāls Poliestera
Dzimums Vīrieši

Par Produktu

Zemāk Āzijas Izmēri ir tikai atsaucei 1-3cm kļūda ir pieņemams, jo dažādu manuālo mērījumu .

Piegādes informācija

Lūdzu, pārliecinieties, ka jums ir pabeigta visu sīki un pareizu informāciju, piemēram, pilnu kontaktpersonas vārds, uzvārds,adrese,pasta indekss un tālruņa numurs, aizpildot pircēja informācijas,tāpēc, ka pasūtījumus var tikt nosūtīti, lai jums ātri un bez aizķeršanās.

Krāsas & Izmēra

Bildes ir tikai paraugi atsauces.Sakarā ar dažādu fotografēšanas leņķa un gaismas, un nosakot, krāsas redzams fotogrāfijā, iespējams, nav jāatbilst 100%, lai tiem, priekšmeti paši.

Visi izmēri tiek mērīti ar roku, tur var būt 2-3cm novirzes.Izmērs measurementof dažādu marku varētu būt atšķirības, un tur var būt nelielas atšķirības starp paskatīties uz featured modeli un skatīties uz jums, jo atšķiras skaitļi.Lūdzu, lūdzu, skatiet izmērs un apraksts rūpīgi pirms pirkšanas.

Ievedmuitas Nodokļiem Ieved:

Nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk.

sku: s2816

Tagi: vīriešu peldbikses noņemams, peldēšana vasaras, jaunu short shifter, vīrieši mickey peldkostīmi, vīrieši izliektas peldkostīmi, escatch vasaras, maromba vīriešu šorti, vīriešu šorti baumvol, vīriešu radošo šorti, buffalo vīriešu šorti.

Līdzīgi Produkti