Jauns Anti-off Puses Šarnīrs Siksnu Komplekts Oculus Quest 2 VR VR Brilles Piederumi, PU Rīkoties ar Fiksētu Siksna Melna 1 Pāris No Siksnas

0
(0 Atsauksmes)
€4.91 €3.78
Noliktavā

Pievienot grozam Pievienot vēlmju sarakstam
FOV -
Veids Citi
Skatīšanās Pieredzi Interaktīvās
Modeļa Numurs --
Displeja Skaits Viena
Bāzes Stacijas No
Iestatīt Tipu Tikai Brilles
Ostas -
All-in-one Virtuālās Realitātes Brilles No
Kamera
3D Brilles tips red&blue
Reālā laika Kartes Būvniecība No
Saderīgu Ierīci Citi
Sensora Tips -
Kontrolieri No
Zīmola Nosaukums Rondaful
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Žestu Atpazīšanas No
Iepakojums
Bezvadu tīkla Tips -

Par Produktu

Jauns Anti-off Puses Šarnīrs Siksnu Komplekts Oculus Quest 2 VR VR Brilles Piederumi, PU Rīkoties ar Fiksētu Siksna Melna 1 Pāris No Siksnas Funkcijas: 1. Lieliska Saderība: Šī siksna ir speciāli izstrādāta, lai Oculus Quest 2 VR, un tas ir pilnīgi saderīgi. 2. Praktiskā Funkcija: Ļauj pilnībā atbrīvot savu roku šajā spēlē, saglabājot jūsu rokas vēl sauss. 3. Sabiedrība Slēdzenes: augsta elastība siksniņu padara kontrolieris grip stingri nostiprināts uz muguras rokas, lai novērstu grip krišanu.Hermētiskuma siksnas cilpa var regulēt neierobežoti.Svars vienotu aizsardzības siksna ir tikai 20g(aptuveni), kas neietekmē spēļu pieredzi. 4. Mazgājami un Izturīgi: Sviedru absorbējošu, neslīdoša, anti-kritums, var mazgāt regulāri 5. Nav Iejaukšanās: Ar siksnām, tas ir ērti, lai nomainītu akumulatoru, neietekmējot spēles laiku un kontrolieris signālu.Specifikācijas: Atbilstošajiem produktiem: Par Oculus Quest 2 VR Amats: sviedriem absorbcijas, neslīdoša, anti-kritums, mazgājams, noņemams, neietekmē signāla uztveršanai, un ir ērts akumulatora nomaiņa Krāsa: melna Materiāls: PU Svars: apmēram 20g/1 set Iepakojuma Saraksts: 1 Pāris no Siksnas (ierīci Oculus Quest 2 VR NAV iekļauta)

null

sku: s3429

Tagi: quest 2 wrap, oqulus quest 2 pistoli, quest 2 custom siksna, pad oculus meklējumos, 2 pusēm rokturis, quest2 savējos, oquulus quest 2 lietas, al vr brilles, lg vr, kaste, bradāt oculus quest 2.

Līdzīgi Produkti