Ir 2021. Atdzimis Bērnu Grinch Rotaļlietas Reāli Karikatūra Lelle Ziemassvētku Simualtion Lelle Bērniem Halloween Dāvanas Plīša Pildījumu Dzīvnieku Rotaļlietas

2.5
(2 Atsauksmes)
€30.91 €17.31
Noliktavā

Pievienot grozam Pievienot vēlmju sarakstam
Materiāls Lateksa
Modeļa Numurs JJ-7HL06 Plīša Pildījumu
Godu Dzimšanas Dienas Svinības, Bērnu Diena, Aprīlis Fool Diena, Ziemassvētku, Halloween, Jaunais Gads
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Raksts Karikatūra dzīvnieku, Puisis & Meitene, Karikatūra Attēlu, apģērbi, svītrains

Par Produktu

Ir 2021. Atdzimis Bērnu Grinch Rotaļlietas Reāli Karikatūra Lelle Ziemassvētku Simualtion Lelle Bērniem Halloween Dāvanas Plīša Pildījumu Dzīvnieku Rotaļlietas

Specifikācijas:

【Reālistisku un Ērtas Rokā, Sajust] aicina:Šie lelle ir liels simulācija, reāli un ērtas rokā jūtas, jūs sajutīsiet Reālistisku un ērtas rokā, sajūtu, kad jūs pieskarties atdzimis bērnu grinch Rotaļlieta.

【Fun Rotaļlietas Lelle] aicina:Ar palīdzību tas reāli karikatūra lelle, vecāki var Atpūsties mājās vai spēlēties ar saviem bērniem, lai veicinātu savstarpēju komunikāciju.

【Augstas kvalitātes Materiāliem] aicina:Atdzimis bērnu grinch rotaļlieta ir veidota ar mākslinieku.Katru collu no šīs spilgti baby-doll ir roku darbs, lakots ar roku.Ādu, lai tā izskatās vairāk reāla.

【Plaši Izmanto] aicina:Liels apdare, mājas birojs, brīnišķīgu dāvanu kādam īpašu, lielisku kolekciju.Ideāli piemērots bērniem stāstu aksesuārus, vitrīna displejs rotaļlietas.

【Labākā Dāvana] aicina:Šī rotaļlieta padara lielisku dāvanu ikvienam, kas mīl unikālu fantāzijas rotaļlietas vai ikvienam, kam ir ventilators no mītiskajiem zvēriem un radībām.

Funkcijas:

100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes!

Šie lelle ir liels simulācija, reāli un ērtas rokā, sajūtu.

Pilnīgi roku darbs.

Cietās daļas ir izgatavotas no

polimēra māla.Stikla acis.

Šī rotaļlieta padara lielisku dāvanu ikvienam, kas mīl unikālu fantāzijas rotaļlietas vai ikvienam, kam ir ventilators no mītiskajiem zvēriem un radībām.

Galvenais Materiāls: Latekss

Izmērs: apmēram 20cm augstumā

Paketi, ieskaitot:

1 x Bērnu Rotaļlietas

sku: s199534

Tagi: pelo bērnu haizivs, cadeau pāris oriģināls, sk dāvanas, flakons baby doll, grinch christnas rotājumi, polos grinch, grinch ziemassvētku peluche, uzvalks grinch bērnu, npk pārdošanas gudrs atdzimis lelle, grāmatu grinch.

Domina 2011 (2021-12-28) - Maz, bet meitai patika

Selikcap 2007 (2022-01-11) - Tikai krāpšanu... Häßliche lielisku illige krāsotas gumijas lelle, nav atdzimis, drīzāk suņu rotaļlietas

Līdzīgi Produkti