Ir 2021. Ziemassvētku Rūķis Stāv Pagalmā Staba Dekoratīvi Dārza Zāliena, Patio Dekori Āra Staba Istabas Sienas Dekors

0
(0 Atsauksmes)
€7.97 €5.57
Noliktavā

Pievienot grozam Pievienot vēlmju sarakstam
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Godu Ziemassvētku
Zīmola Nosaukums ANENG
Modeļa Numurs Gnome Pastāvīgā Dekori
Raksts Karikatūra Attēlu
Materiāls Metāla

Par Produktu

aprakstīt:

Viegli uzstādīt

Metāla gnome ir īpaši samazināt, lai padarītu montāžu ātri un ērti.Vienkārši ievietojiet divas metāla pāļiem katrā punduris pagalms, apdares un nospiediet tos zemē, un tā būs brīnišķīga apdare.

Uzkrītošā apdare:

Šie metāla rūķis ir izsmalcinātu meistarība un augsta kvalitāte.Kļūst par māju, kur visi kaimiņi, un bērni vēlas, lai izklaidētu.Neatkarīgi no laika apstākļiem, tā var stāvēt ārā pagalmā.

pielietojums:

Cute Ziemassvētku rūķu logo naglas, ir ļoti piemērots āra, zāliens, dārzs un terase apdare.Tās ir arī skaistas Ziemassvētku foto aksesuārus.Jūs varat izmantot cute pagalmā zīme uzņemt neaizmirstamas fotogrāfijas.

Specifikācija:

materiāls: metāla

Krāsu, kā parādīts attēlā

Izmērs: (aptuveni) 11.5*27cm

Paketē ietilpst:

1*spraudnis

Paldies par jūsu atbalstu!Laipni lūgti pirkt no mums!ja jūs vēlaties iegādāties vairāk, nekā mēs sarakstā, lūdzu, sazinieties ar mums.mēs būsim gatavi, lai atbildētu jums ASAP.

sku: s210537

Tagi: lielais ziemassvētku rūķis, valentīna diena, šalles, dekoru ziemeļvalstu balao, antīkās sienas uzlīme, attēls spilgti ziemassvētku, iekštelpu ziemassvētku dekoriem, āra sieviešu skaitļi, chistmas āra rotājumiem, zelta, metāla, ziemassvētku rotājumi, gads āra rotājumiem.

Līdzīgi Produkti