50 Gab./Komplekts Ziemassvētku Konfekte Kartes Ziemassvētki Paku Iepakošanas Dekoratīvās Kartes Santa Claus, Sniegavīrs Pingvīnu Rakstu Lolly Karte

5
(1 Atsauksmes)
€0.83 €0.46
Noliktavā

Pievienot grozam Pievienot vēlmju sarakstam
Raksts Karikatūra Attēlu
Godu Puse, Ziemassvētku, Jaunais Gads
Modeļa Numurs EHG202427
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Papīrs

Par Produktu

Vienumi Apraksts:

Jauki Konfekte Papīra rotājumi - Ideāls pusēm, kāzas, svētki un tā tālāk.Šo preci ir pārtikas drošumu un ko izmanto, lai norādītu saldumi, utt.Šī pakotne ietver papīra dzīvnieku apdare tikai - Saldumus un konfekte nūjas NAV iekļauti.Liels, Lai izmantotu, Lai Kūka Pops, šokolādes nop, saldumi, un Ideāls izmērs visvairāk Konfekte Veidnes.

Šīs cute dzīvnieku dizainu, jūs varat izmantot to, lai bērnu ballītē vai kādā citā gadījumos, bērniem ir, piemēram, tas ir ļoti daudz.Jūs varat arī atrast DIY konfekte pielipt, somas un vērpjot tie mūsu veikalā.Arī mums ir Ziemassvētku dizainu, šo preci, jūs varat meklēt to mūsu veikalā, lai apskatīties.

Informācija:

Stāvoklis: Jauns

Materiāls: Papīrs, vienā pusē iespiests.

Garums : Aptuveni apmēram 8 cm

Platums: Par aptuveni 7 cm

Paziņojums:

1.Postenis krāsu parādīts fotogrāfijas var būt rāda nedaudz atšķirties no datora monitora, jo monitori nav kalibrēti pats.

2. Skaitot ar mūsu workmate, var būt 1-5 gab starpība.

Paketē iekļauts:

50gab Konfekte rotājumi

sku: s219148

Tagi: itmes kāzu dekorēšana, krūze pingvīni ziemassvētkos, biksītes playboi carti, noņemams viltus nagus, frosty sniegavīrs tapetes, wrdding puse rotājumi, pelējuma lilija liela, m konfekte candy, Konfekte Ziemassvētku Cepures, žetons ziemassvētku.

Jeanfranco 1994 (2022-01-09) - Tieši Tā, Kā Aprakstīts

Līdzīgi Produkti