St Patrika Dienas Kostīms Īrijas Diena Galvu Un Brilles Iedomātā St Patrika Dienas Kostīms, Partijas Apdare Īrijas Dienu Piederumi

0
(0 Atsauksmes)
€3.41
Noliktavā

Pievienot grozam Pievienot vēlmju sarakstam
Krāsa Zaļa
Materiāls Plastmasas
Godu St Patrick ' s Day, Puse
iezīme 2 Īrijas Diena Galvu Un Brilles
funkcija 3 Fancy St Patrika Dienas Kostīms, Partijas Apdare
4. funkciju Īrijas Dienu Piederumi
Nosaukums St Patrika Dienas Kostīms
līdzeklis 1 St Patrika Dienas Kostīms
Raksts Vēstule, Tīrtoņa Krāsu
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Par Produktu

Produkta Apraksts Nosaukums:St Patrika Dienas Kostīms Īrijas Diena Galvu Un Brilles Iedomātā St Patrika Dienas Kostīms, Partijas Apdare Īrijas Dienas Piegādes Stāvoklis :100% New Krāsa:Kā rādīt attēlu

IZMĒRS : Kā ir redzams produkta bildi

sakarā:Īrijas Dienu Puse / St Patrika Diena Puse

1PC Īrijas Puse

Piezīme

1.Ar piepūšanas ir piepildīta ar gaisu, ko nevar veikt balona pludiņa.Tas nepieciešams, lai būtu piepildīta ar hēliju, peldēt, un lateksa baloni nedrīkst būt piepildīta ar ūdeņradi.

2. Sakarā ar dažādu ražošanas partijām, Lūdzu, ļauj 1-3cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

3. Saskaņā ar dažādiem apgaismojuma un dažādi datoru ekrāni, tur būs neliels krāsu atšķirība 4. Lūdzu, skatiet faktisko produktu.Ir vairāki veidi, baloni, kas var būt izveidota jebkurā kombinācijā, kas jums patīk 5.Ja jums ir steidzami nepieciešama šīs preces (2 mēnešu laikā), vai posteņi ir ļoti svarīgi, lai jūs, lūdzu, lūdzu, izvēlieties Sailing-latvia.lv standarta kuģniecības,paldies 6.Ja jums ir nepieciešams vairāk produktu, jūs varat sazināties ar mums, mēs piešķirsim jums lielas atlaides!!!

sku: s186318

Tagi: īru seters ornaments, brilles puse sorbete, suvenīru īrijas, palielināt stikla glāzes, svētā patrika diena svārki, st patrika diena puse kleita, st patrick ' parūka, st pauli tv, st valentīns krāsa, st patrika diena kulons.

Līdzīgi Produkti