Halloween Raganu Katls Jar Migla Veidotājs Ar LED Gaismas Pusei Šausmu Noslēpumains Ornaments Bārs Apdare Prop Dūmu Jar

2.5
(2 Atsauksmes)
€20.04 €14.63
Noliktavā

Pievienot grozam Pievienot vēlmju sarakstam
Materiāls Plastmasas
Godu Puse, Halloween
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Par Produktu

Aizzīmju Punktiem:

1、Atdzīvoties Jebkurā Gadījumos: Mister maker ir izstrādāta ar 12 LED gaismas(sarkans/zils/dzeltens/jauktas krāsas), lai izveidotu unikālu apgaismojuma efektu, lai jūs.Katls tējkanna ir ideāls Halloween tēmu pusēm, ģimenes pulcēšanās, un vairāk.

2、Augstas kvalitātes Materiāliem: Gan katls, tējkanna un migla maker ir izgatavota no premium materiāli, ideāls kvalitātes un izturīgas.Daudzfunkcionāls ultraskaņas fogger, Aerosolized summa ≥ 300mL / H, var padarīt pietiekami daudz miglas, lai uzlabotu patīkamu gaisotni puses.

3、Viegli lietojams: Vienkārši izmantot katls, tējkanna, lai izveidotu savienojumu migla, padarot ierīci un adapteri, piepildiet tējkannu ar tīru ūdeni, pēc tam laiž miglu maker, pēc tam iespraudiet strāvas, lai tā darbotos.Lūdzu, nav tā, ka labāko ūdens līmenis ir 0.5-2cm/0.2-0.79 collas(aptuveni) augstāks, nekā sensors augšējo malu.

4、Smart Control: Ar iebūvēta zema ūdens līmeņa sensors, miglas maker tiks automātiski izslēgts, ja ūdens līmenis kļūst pārāk zems.Migla maker var būt karstā laikā strādā, bet tas nebūs pārāk karsts, kad jūs piepildiet tējkannu ar ūdeni.Ieejas Spriegums: 110-240V; Ieejas Jauda: 24W; Izmantot ūdens dziļums: 40~70 mm.

5、Plašu Pielietojumu: Katliem tējkanna pasākumi par 13*13*11cm(5.1*5.1*4.3 jo izmērs, un tas ir paredzēts ar rokturi, ērti turēt.Tāpēc to var izmantot, lai uzglabātu sīkās rotaļlietas, folijas-monētas, konfektes, garšīgs apstrādā, šokolādes konfektes un vairāk.Migla maker var ģenerēt lielu daudzumu miglas būt ideāls papildinājums jūsu dīķis, zivju tvertnes, vāze, birdbath utt.

Specifikācijas:

Nosaukums: Migla Veidotājs ar LED Katls, Tējkanna

Materiāls: PP

Izmērs: aptuveni 13*13*11cm/5.12*5.12*4.33 collas

Iepakojuma Saraksts:

1*Katls, Tējkanna

1*Miglas Veidotājs ar LED

Piezīmes:

Pateicoties gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, krāsu objektu, un, kas redzams attēlā var būt nianse.

Sakarā ar manuālo mērījumu, tur varētu būt tolerance produkta izmērs.

sku: s78507

Tagi: halloween dekorēšanai milzīgs, uzlīmes ragana virtuves, bar mitzvah " idejas kleitas, katls svārki, raganu katls piekariņi, pannas šausmu, stiprinājuma armijas bumba, auskari plastmasas halloween, harijs poters keychain acryloc, raganu katls, krūze.

Baradakov Maks (2021-10-13) - Jr nekad nav saņēmis rakstu Jāatmaksā ir krusts un uz reklāmkaroga. Nepieņemami

Thangluoi1992 (2021-09-15) - Ieradās ātri. Es ceru, ka nedaudz vairāk dūmu un nedaudz mazāk ūdens, šļakatas, bet tas ir ļoti jauki.

Līdzīgi Produkti