Ziemassvētku Adventes Kalendārs ir 2021. Meitenēm Dāvanu Xmas Kalendārs Atpakaļskaitīšanas Rotaslietas Dāvanu Komplekts Bērniem DIY Kuloni, Rokassprādzes

5.00
(0 Atsauksmes)
€20.27 €12.16
Noliktavā

Pievienot grozam Pievienot vēlmju sarakstam
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Par Produktu

Ziemassvētku Adventes Kalendārs ir 2021. Meitenēm Dāvanu Xmas Kalendārs Atpakaļskaitīšanas Rotaslietas Dāvanu Komplekts Bērniem DIY Kuloni, Rokassprādzes Veidošanas Komplekts Bērniem

Aizzīme:

1. Durvis kalendārs tiek atvērts, katru dienu līdz pat Ziemassvētku.DIY kulons aproce pieņemšanas komplekts ir ļoti piemērots meiteņu DIY rokdarbi.

2. Svinēt Ziemassvētkus no 1. decembra, lai Ziemassvētku Vakarā.Ziemassvētku kalendārs atpakaļskaitīšanas ir aizraujošs laiks bērniem.Izbaudiet jautrību DIY roku darbs rotaslietas vai sniegt nozīmīgu amatniecības dāvanu.

3. Rokassprādzi adventes kalendārs ir laba izvēle, lai meitenes.Izbaudiet jautrību padarot unikālu šarmu aproces, anklets un rotaslietas, amatniecības.Ziemassvētku Adventes Kalendārs nes laimi un prieku Ziemassvētkos.

4. Ar noņemamu rokassprādzi var viegli novilkt piekariņi un pārkārtot vai izslēgt tos, lai veiktu dažādas rokassprādzes.Dotu bērniem jauki komplekts, rotaslietas un skaitīšanu līdz Ziemassvētkiem ir 24 dienas!

5. Bērnu drošības materiāli, kas izgatavoti no vara, sveķu un kristāla materiālu.Droši, bez garšas, grūti, nekaitīgs bērniem un pieaugušajiem, ļaujiet jūsu bērniem baudīt skaitīšanu līdz Ziemassvētkiem.

Apraksts:

Materiāls: Alumīnija sakausējuma

Aproces izmērs: Par 21cm garš (Regulējami un ērti izmērs)

Dāvanu kastīte izmērs: Apmēram 20 x 18 x 2cm

Svars: Aptuveni 120g

Kuloni: 23 dažādu formu

Paketē Iekļauts:

22* Kuloni

2* Rokassprādzes

1* Adventes Kalendārs Dāvanu Kastē

Piezīmes:

Pateicoties gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, ir krāsu atšķirība produkta, lūdzu, saprast.

Sakarā ar manuālo mērījumu, ir tolerance produkta izmērs.

sku: s163998

Tagi: plānotājs 2020 2022, adventes kalendārs neapstrādātu koka, mini 2022 kuloni, talonro adventes kalendārs, calendario galda kalendārs, ķīnas gadā monētas 2022, galda kalendārs 2018 ak, iknedēļas plānotāju, b6 2021 2022, undefined bikses, adventes kalendārs pet.

Līdzīgi Produkti