5gab Gaismas Pop Caurules Maņu Rotaļlieta Pieaugušo Fidget Stress, Atbrīvot Rotaļlietas, Autisms, Anti Stresa Plastmasas Spaiņi Bērnu Izspiest Rotaļlietas

4
(4 Atsauksmes)
€0.92 €0.70
Noliktavā

Pievienot grozam Pievienot vēlmju sarakstam
Funkcija 8 Lielāku Uzmanību
Iezīme 14 Veicināt Spējas
Funkcija 5 antistresa adulte
Sertifikācija Ķīna sertificēts (3.C), Eiropā sertificēts (CE), CCC
Zīmola Nosaukums TOBEFU
Iezīme 10 Rotaļlietas Pieaugušajiem Bērniem
Tēma Dzīvnieki & Dabu, Sporta
Funkcija 7 Noņem Stresu
līdzeklis 1 Fidget rotaļlietas
Modeļa Numurs CT18112803
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Ieteikt Vecums Grūtniecības un dzemdību, 0-6m, 7-12m, 13-24m, 25-36m, 4-6y, 7-12y, 12+y, 18+
Iezīme 13 IZVEIDOT JAUTRI SPĒLĒT
Funkcija 6 Maņu Fidget Rotaļlietas
4. funkciju antistresa rotaļlieta
iezīme 2 Darba Terapija
Iezīme 11 Klasē balvas
Iezīme 12 LIELU DĀVANU IZVĒLI
funkcija 3 stress rotaļlietas
Brīdinājums Nav
Funkcija 9 Autisms un ADHD Rotaļlietas

Par Produktu

Piezīme:

Pēc tam, kad tiek izgaismota ar gaismas, fluorescences veikalos gaismas enerģijas(Lamplight/ saules gaismā) un izdala to, kā fluorescences pēc apstāšanās apgaismojumu, lai gaismu var redzēt naktī vai tumsā.Spēcīgāka gaisma, spilgtāka gaisma.

Produkta Apraksts:

pop sarauties garums: 19cm, pull garums: 63cm, ārējais diametrs: 2.9 cm

pop sarauties garums: 14cm, pull garums: 44cm, ārējais diametrs: 1.9 cm

GUDRS POP CAURULES :

Caurules padarīt kaut kā, kas atbilst popping skaņas ar katru kustību paliek jebkurā formā jūs nākt klajā ar.Tā būtu lieliska lieta, lai saglabātu bērniem aizņemts!

Veicināt Spējas:

Caurules ir mazulis stiepjas savu iztēli par to, ko viņi var darīt ar pop caurules ,var veicināt intelektuālo attīstību un īstenot acu-roku koordināciju, lai bērns.Tas ir labs sākums, lai bērniem, lai saņemtu atpakaļ spēlē kaut ko citu, nevis video spēles!

Rada Jautru Atmosfēru :

Šī fidget caurules rotaļlieta ir nomierinoša iedarbība saglabāt jūsu uzmanību un palīdz mazināt stresu, atjaunot savu garastāvokli, rada jautru atmosfēru.Palīdz nomierināties un atgūt koncentrēšanās pat visvairāk stresa situācijās.

IZVEIDOT JAUTRI SPĒLĒT :

Fidgeting, popping, stiepšana, vilkšana vai salokot caurules.Vairāki dalībnieki ir savienot savā starpā caurules, piemēram, runāja vienā galā, bet otrā galā bija auss.Vairāk veidus, kā spēlēt gaida, lai jūs varētu izveidot!BĒRNAM DRAUDZĪGI MALĀM, pārliecinoties, ka nesaņems saskrāpēts jebkurā asiem stūriem.

LIELISKU DĀVANU IZVĒLE :

Ir jautri, jebkurā vietā un jebkurā laikā ar šo lielisko maņu instrumentu.Pop caurules padarīt top notch pusei par labu našķis somas, pinata pildvielas,Dzimšanas diena ,Halloween , lieldienas olu, Ziemassvētku ganāmpulka stuffers, secret santa & karstākie grozu blīves klasē balvas utt.Ar šo dāvanu, jūs varat neko nepareizi.

Lai nodrošinātu drošu un laicīgu piegādi jūsu produktu, ieteicams izvēlēties Sailing-latvia.lv Standarta piegādi vai Sailing-latvia.lv Saver Shipping.

Ja jums patīk mūsu veikals.Lūdzu, pievienojiet mūsu veikalā, lai jūsu mīļākie veikalā, un noklikšķiniet uz "sekot", lai saņemtu mūsu jaunas ielidošanas un atlaides informāciju laikā.

Mēs piedāvājam gaisa transporta un vairumtirdzniecības.

Vairumtirdzniecība: piedāvāsim labāko cenu par vairumtirdzniecības, un ieteiks labāko sūtījumu.Lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums.Sūtījumu: 1. Mēs parasti pāriet pasūtījumus 3 darba dienu laikā pēc apmaksas saņemšanas(Brīvdienas var būt pagarināts) . 2. Tas vienmēr aizņem apmēram 15-60 dienas ierodas pa pastu Ķīnas parasto mazo pakešu plus un Ķīnas ziņu reģistrēta gaisa pastu . 3. Mēs piedāvājam arī express shipping, piemēram, DHL, UPS, EMS utt, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jums ir steidzami nepieciešama, to, vai to daudzums ir liels.Atgriešanās: 1. Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jums ir, kas nav saņēmuši pakas,mēs izsekot to un atbildēt jums drīz. 2. Mēs pieņemam peļņu un kompensācijas, 15 dienu laikā pēc pasūtījuma pabeigta, lūdzu, sazinieties ar mums.Atsauksmes: 1. Ja šo produktu esat saņēmis tika bojāta vai nepareizi stili, lūdzu neatstāj negatīvas atsauksmes pirmkārt, lūdzu, sazinieties ar mums,mēs galā ar to un sniedz jums apmierinošu atbildi. 2. Lūdzu atstājiet 5 zvaigžņu atsauksmes, ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, mēs to novērtēs (Objektu, kā Aprakstīts 5 zvaigznes, Komunikācijas 5 zvaigznes, Kuģniecības laiks ir 5-zvaigznes).

sku: s59665

Tagi: rotaļlietas hobiji pokkemon, izsaukuma zīme cilvēks stresa bumbu, anti stress svārki, veste stresa, stresa bumbu, zeķes, jutos maņu rotaļlietas, top fidget rotaļlietas, tulkot bērniem, undefined bikses, fidget rotaļlietas leļļu.

Agnes 1211 (2021-11-02) - Los tubos ne dēls luminosos

Jorgitoxd2010 (2021-12-17) - Liels, paldies jums!!!

Gorodovaikyseli (2021-11-23) - Saņēmu caurules, tie ir lieliski. Spīd tumsā. Kurš raksta, ka nav spīdēt-saņemot paku, atbalsta tos, ņemot vērā nedaudz, un viņi sāks mirdzēt. Pārdevējs-labi darīts)

Junction Jem (2021-11-16) - Produkts ir cool, lampas, kas spīd tumsā!

Līdzīgi Produkti