Sacensība Pārtikas Pica Push Burbulis Fidget Rotaļlietas Karstā Pārdošanas Pieaugušo Stress Atvieglojums Izspiest Antistresa Rotaļlieta Mīkstā Squishy Bērnu Rotaļlietas, Dāvanas#20

5
(1 Atsauksmes)
€1.37 €1.05
Noliktavā

Pievienot grozam Pievienot vēlmju sarakstam
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Ieteikt Vecums Grūtniecības un dzemdību, 0-6m, 18+, 7-12y, 7-12m, 4-6y, 13-24m, 12+y, 25-36m
Brīdinājums dekompresijas
Tēma Sporta
Modeļa Numurs push
Sertifikācija Eiropā sertificēts (CE)

Par Produktu

Pizza Drukas Krāsu Silikona Push Burbulis Pirkstu Rotaļlietas Anti-Stresa Uzstādīt Stresa Atslodzes Izspiest, Amatnieku, Pieaugušo, Bērnu Maņu Dekompresijas Rotaļlietas

Motīvs:

1. Spēles noteikumi ir vienkārši un viegli, lai saprastu, bērniem un veciem cilvēkiem var spēlēt, bet tas arī ir ļoti laba ģimenes mātes-bērna interaktīvās rotaļlietas, spēles.

2. Maza izmēra, var būt spiestas un velk bez deformācijas, viegli uzglabāt, viegli pārvadāt.

3. Smadzeņu loģisko pamatojumu, mutes aritmētisko un garīgās aritmētisko, pāra un nepāra numuriem, vispārējo plānošanu un citas spējas, lai novērstu smadzeņu deģenerācija.

4. Kad jūs nospiediet burbulis pogu, burbulis būs nedaudz popping skaņas, pēc tam ieslēdziet to atkal un atkal.

5. Izgatavots no videi draudzīgiem materiāliem, un to var atkārtoti izmantot un tīrīt bezgalīgi.

6. Spilgtas krāsas un formas, patīkama skaņa, kad jūs nospiediet burbulis pogu (ņemiet vērā, ka skaņa būs mazāks sakarā ar ražošanas process uz vienu pusi), bet tāpat tas padarīs jūsu bērns jutīsies apmierināts.

7. Daudzfunkcionālu izmantošanu, var izmantot kā rotaļlietu vai kā tēju kalniņi, ideāla dāvana jūsu draugiem.

8. Ar piekariņu var piestiprināt pie schoolbags, keychains, utt.Tā ir arī laba apdare. (Kulons maksājumu piemēro, pievērsiet uzmanību tam, dzēst un modificēt)

Specifikācija:

Izmērs: 14.5*12.5*1.5 cm

Materiāls: Silikona

Krāsa: Krāsu Drukāšanas

Stils: A. Idillisko Ainavu Pica, B. Itāliju, Picas, C. Extreme Pica, D. Bekona Picas, E. Amerikāņu Picu

Daudzums: 1

Piemērota vecumu: vairāk nekā 3 gadus vecs

Pūlis: Piemērots bērniem, veciem cilvēkiem un cilvēkiem ar stresa

galvenie noteikumi:

Katrs spēlētājs ņem pagriezienus, nospiediet jebkuru skaits burbulis pogas kādā rindā. (Piezīme: Ja jūs nospiediet vairākas burbulis pogas, tiem jābūt saistītiem).Pretinieks var arī nospiest burbulis pogas, kas nav nospiests, šo rindu/citu rindu, un nospiediet spēlētājs, kas nospiests pēdējais burbulis poga ir zaudētājs.Savukārt spēles gaitā, lai sāktu nākamo kārtu nekavējoties.

Apraksts:

1. Šī push burbulis rotaļlieta ir lieliska maņu rotaļlietu, jūs varat nospiest to vēlreiz, un vēlreiz, lai to paceltu up.By atkārtojot viena darbība, lai palīdzētu bērniem un pieaugušajiem valstī, liela stresa vai nemiera atbrīvot un ventilācijas to stresu, šīs rotaļlietas ir ļoti piemērots birojiem, mājām, baznīcām, bibliotēkām, stacijas, speciālās izglītības klasēs, fizioterapija telpās un sensoro istabu, un ceļot.

Jūs varat izbaudīt jautrību jebkurā laikā un vietā: nē piederumi nav viegli zaudēt, maza izmēra, izturīgs, un jūs varat baudīt darbs ar sevi vai uzaicināt draugus uz ātru smadzeņu spēle, vienalga, kur jūs esat, jūs varat izbaudīt jautrību spēli.

2. Ja tīrīšanas, vienkārši izskalot izlietnē un gaisa mitruma.

Piezīme:

Lūdzu, saprotiet, ka krāsu sadalījums no dažādām partijām noteikti būs nedaudz atšķirīgs, lai kaklasaišu krāsošanas un varavīksnes modeļus sakarā ar manuālo krāsu sajaukšana.

Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

Lūdzu, ļauj 1-2cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

1 X Dekompresijas Rotaļlietas

sku: s165266

Tagi: 23 squishy, squishy tous, balts squishies, squishies iy, liels rullēt plīša, "emoji" squishy maize, squishy miniatūras pārtikas, bērnu pārtikas birhday, kawaii maize squishy unicorn, liels plīša monakuma.

Starrockerrock (2021-10-18) - muito juridisko..vou pedir mais

Līdzīgi Produkti