30 Pack Skaidrs, Plastmasas Aploksnē ar Snap Slēgšanas Mapes, Dokumentu Mapes A4 formāta Failu Aploksnēm, ar Etiķeti Kabatas Skola

0
(0 Atsauksmes)
€29.59 €20.71
Noliktavā

Pievienot grozam Pievienot vēlmju sarakstam
Produkta krāsas Caurspīdīga
Produkta Izmēri piemērots A4 izmērs un burtu lielumu
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Produktu skaits 30 mapes kopā

Par Produktu

[Ērts uzglabāšanas] Snap pogu aploksnes tiek izmantoti, lai viegli turēt un šķirošanu citas papildu izmaksas.Aploksnes, mapes, var izmantot par skolu, mājām, darbu, biroja un biznesa braucieniem.

Lielas ietilpības caurspīdīgs apvalks: 100% pārredzama mape, viegli organizēt, un atsevišķā grāmatā.Izmēru aploksnes mapes ir 33.3 cm x 23.5 cm, un burtu lielums ir ne mazāk kā 200 loksnes.

Augstas kvalitātes materiāli: Mēs izmantot augstākas kvalitātes materiālus, lai padarītu čaulas.Šī mape ir izgatavoti no videi draudzīgiem materiāliem, kas nav toksiski, bez garšas, vairāk izturīgs pret augstu temperatūru, koroziju, ūdens, utt.Tas ir ērtāk neparedzētās situācijās darbā.

Ar snap pogu un etiķetes kabatas: augstas kvalitātes caurspīdīga failu mapē ar snap pogu, ļoti piemērota, lai uzglabātu Amerikāņu vēstules vai A4 formāta papīra un citiem maziem priekšmetiem.Mūsu plastikāta aploksnes ir kabatā, etiķetes, lai jūs varētu atšķirt savus dokumentus.

Multifunkcionāla: Šie plastmasas aploksnes var izmantot ne tikai, lai saglabātu dokumentu, mainīt, kancelejas preces, vēstuļu, spēļu kārtis, informāciju par ceļojumiem, utt., bet arī palīdzēs jums nodot visu izkaisītus objektus kopā, lai viegli uzglabāšanas un organizācijas.

krāsa:Caurspīdīgs

Materiāls:plastmasa

Iepakojuma Saturs:

30 x Mapi

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

sku: s193485

Tagi: a4 zaudēt rāvējslēdzēju, papīra aploksnes, karton a4 aploksnē, santa a4, aploksnes, sudraba plastmasas apvalks, folio gadījumā a4, 31 skaidra lieta, zvaigzne skaidrs failu, zelta caurspīdīgs apvalks, skaidrs uzdrukāts aploksni.

Līdzīgi Produkti