Dārza Kaiju Sveķu Statuja, Reāli Jūras Putnu Statuetes Mājas Dekoratīvs Mākslīgais Skulptūru Dārzs Apdare, Iekštelpu Mākslas Vai

0
(0 Atsauksmes)
€66.78 €36.06
Noliktavā

Pievienot grozam Pievienot vēlmju sarakstam
Stils Mūsdienu
Ir Smart Ierīces No
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Tēma Dzīvnieku
Materiāls Sveķu

Par Produktu

Aizzīmju Punktiem:

1、Spēcīgu Piejūras Atmosfēru: Šī Kaiju statuja ir tik reāli, ka jūs varat izjust jūras bez došanās uz pludmali.Tas spilgti rotājumi padarīs jūsu dārzs pilns ar vitalitāti.

2、ilgstošai Lietošanai: Šajā Kaiju statuja ir izgatavots no augstas kvalitātes sveķu un nav izbalināt-mazāk bez smaržas un krāsas.Pat tad, ja tā tiek izmantota ilgu laiku, statuja neizbalē.Tas ir izturīgs un izturīgs ilgtermiņa lietošanai.

3、Plaša Programma: Ne tikai jūs varat ievietot šo Kaiju statuja jūsu mājās un dārzā, bet tas arī smalku apdares augstas klases viesnīcas un biroju.Tas ir izturīgs un laika apstākļu izturīgs āra dekoru un elegants, lai jūsu iekštelpu mākslas ornamentiem.

4、Lieliska Dāvana: Šo gudrs un reāli Kaiju statuja ir exquisitely izstrādāts, gludas formas, un pat informācija ir lieliska.Vai tas ir dzimšanas dienas, Ziemassvētki, vai jebkuru īpašu gadījumu, statuja var būt lieliska dāvana ģimeni, bērniem, savu mīļāko, un draugiem.Un tā ir arī lieliska suvenīru.

5、Procentiem Klientu Apmierinātība: Ja jūs neesat apmierināti ar Reālistisku Kaiju Statuja, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums.mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jūsu problēmas, piedāvājot kompensāciju vai nomaiņa.Ātra atbilde būs 24 stundas.

Apraksts:

Šo sveķu kaiju statuja, kas ir labi veikts un reālistiskas formas.Šī statuja var izmantot ne tikai, lai rotā birojus, dārzu un tā tālāk, bet arī kā dāvana ģimenei un draugiem.

Funkcijas:

1.Ideāls Rotājumi: Šī kaiju statuja ir skaisti, un ļoti reāli, kas var novietot ne tikai augstas klases viesnīcas un biroji, bet arī mājas un dārza darbos.

2.Viegli Uzstādīt: Šī kaiju statuja ir izgatavots no sveķiem, kas ir laba ūdens izturība, un to var izmantot vairākas reizes.Tajā pašā laikā, brīvi stāvošo kaiju statuja var ievietot jebkuru līdzenu vietu.

Specifikācijas:

Nosaukums: Kaiju Statuja

Materiāls: Sveķi

Modeļi:

Pastāvīgā Seagulls:

Izmērs: aptuveni 28*15*31cm/ 11.02*5.90*12.20 jo

Svars: apmēram 1500g

B Tupus Seagulls:

Izmērs: ~ 30*15*28cm/ 11.81*5.90*11.02 jo

Svars: aptuveni 1480g

Iepakojuma Saraksts:

1 * Kaiju Statuja

Piezīmes:

Pateicoties gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, ir krāsu atšķirība produkta, lūdzu, saprast.

Sakarā ar manuālo mērījumu, ir tolerance produkta izmērs.

sku: s2733

Tagi: kaija aizkari, kaija sega, mākslīgā reāli ādas, dieviešu statujas, skulptūras, jūras kaiju ting pulksteņi, ziemassvētku rotājumu hugh, kaija pagalmā rotājumi, uzlīmes jūras kaiju, mākslīgā reāli lido, magideal ganeša statujas.

Līdzīgi Produkti