Smart Tālrunis, Automašīnu Ieloces Skava Spēcīgu Galda Turētājs Citronu Trušu Mobilo Tālruni, Statīva Turētājs Mobilā Tālruņa Viedtālrunis Stāvēt

0
(0 Atsauksmes)
€1.31 €1.07
Noliktavā

Pievienot grozam Pievienot vēlmju sarakstam
Funkcijas Nav Funkcijas
Saderīgu Zīmols Apple iPhone
Lādētājs No
Modeļa Numurs VISAS tālruņa un planšetdatora
Zīmola Nosaukums ZUIDID
Saderīgu iPhone Modelis iPhone 4S, iPhone 3G/3GS, iphone 5
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Par Produktu

Laipni lūdzam Top Labu Aksesuāru Veikalu,Ceru, ka jūs varat baudīt jūsu iepirkšanās .

Kvalitātes Nodrošināšana

Mēs garantējam, ka katru produktu, pirms nosūtīšanas ir stingri noteikta, Ja visu, kas jums ir slikta pieredze, šeit,lūdzu, pastāstiet mums,mēs darīsim visu iespējamo, 100%, lai atrisinātu problēmu.Cienījamais klients:Ja jūs vēlaties iegādāties Vairākus gabalus,lūdzu, sazinieties ar mums ,mēs sniegsim jums atlaidi.Produkta dati:

Piezīme: lūdzu, izlasiet pirms pasūtīt: 1, Ja jūsu apstiprinājumu laiks tuvojas, jūs joprojām nevar saņemt preces, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs vēlamies paplašināt piegādes datumu pirmo reizi. 2, Ja vēlaties pagarināt piegādes laiku, jūs joprojām nevar saņemt preces, lūdzu, sazinieties ar mums, lai to atrisinātu, mēs sniegs jums pilnu kompensāciju . 3. ja unluckly stikls ir pārtraukums, pls veikt bildes, lai mums , mēs jums nosūtīsim jaunu vai kompensācija jums naudu. 4. Dārgais draugs,ja jums ir kādas problēmas, pls sazinieties ar mums, nevis piemērot strīdu vai atstāj negatīvas atsauksmes!pieņemsim saglabāt labas biznesa attiecības. 5. Paldies par jūsu atbalstu un sapratni, Ceru, ka jums ir brīnišķīga diena!Paldies par jūsu sapratni un visiem citiem jautājumiem, justies brīvi, ļaujiet man zināt.

3475 Karstā pārdošanas

sku: s144346

Tagi: diy magnētisko automašīnas turētājs, tālruņa turētājs aonel auto, kia k5 auto telefona turētājs, tālrunis samsung j5 2018 stāvēt, spēcīgs neodīma tālruņa turētājs, tālruņa turētāju automašīnas 59 collas, auto telefona turētājs zemāku cenu, datoru magnētiskā tālruņa turētājs, corolla 2017 auto telefona turētājs, elastīga spēcīgu tālruņa turētājs.

Līdzīgi Produkti