Motociklu Tālruņa Turētāju 15W Bezvadu Smart Lādētāju Ūdensizturīgs QC3.0 USB Vadu Uzlādēšanas 2-in-1 Navigācijas 360° Rotācijas Leņķis

0
(0 Atsauksmes)
€23.14 €16.19
Noliktavā

Pievienot grozam Pievienot vēlmju sarakstam
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Funkcijas Nav Funkcijas
Ir Runātājs No
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null
Lādētājs Bezvadu Lādētāju
Saderīgu Zīmols Universal
Veids Motocikla Turētājs

Par Produktu

360° Rotācija Motociklu Tālruņa Turētāju 15W Bezvadu Smart Lādētāju Ūdensizturīgs QC3.0 USB Vadu Uzlādēšanas 2-in-1 Navigācijas Turētājs

Funkcijas:

1. Efektīvi un ērti: ar papildus plānas un speciāli pārklājumu mikro naža asmens, jums švīka-bezmaksas skatītu tikai 3 sekundes.Viegli izdarīt un ir piemērots visu zīmolu tīrītāji!

2. Vides un resursu draudzīga: 2-solis sagriež ietaupa jums izmaksas divām slotiņām, un tādējādi aktīvi atbalsta videi un taupot resursus.Lai nodrošinātu vides tīrītāju slotiņu asināmais !

3. Precīzi divas iekārtu remonts: saskaņā ar tīrītājs ir nodiluma pakāpi,pirmā vienotu remonts un atpakaļ ar aptuvenu slīpēšanas pusē,pēc tam ar smalku slīpēšanas pusē, lai remonts konstantā ātrumā,un vairāk nekā pusi minūtes līdz gludas.

4. Efektīvi un ērti: ar speciāli pārklājumu, papildus-plānas mikro-naža asmens, jūs saņemsiet švīka-bezmaksas redzes tikai 3 sekundes viegli izdarīt un ir piemērots visu zīmolu tīrītāji.

5. Videi draudzīgu un resursu draudzīga: 2-step griešanas ietaupa jums izmaksas divi vējstikla tīrītāji un tādējādi aktīvi atbalsta videi un taupa resursus.Eco-friendly ar ecocut pro tīrītājs asināmais.

Apraksts:

Automašīnas vējstikla tīrītājs atjaunot rīks var atjauno savu veco priekšējā stikla tīrītājiem strādāt kā jauns.Izmantot atjaunotas ar tīrītāju slotiņu, to var izmantot vairākas reizes.Pagarina dzīves jūsu logu tīrītāji.

Specifikācijas:

Materiāla kvalitāte: ABS

Produkta izmērs: 6.5*4.4*3.7 cm

Noslaukot leņķis: 360 (°)

Paketē Iekļauts:

1 * Tīrītāju Slotiņu Kuteri

Piezīmes:

1. Lūdzu atļaut 0-1 collu kļūdas dēļ manuāla mērīšana.Paldies par jūsu sapratni.

2. Monitori nav kalibrēti pats, postenis krāsu parādīts fotogrāfijas var būt rāda nedaudz atšķiras no reālo objektu.

sku: s172181

Tagi: tālruņa turētājs šautene, optiskais, gods auto lādētājs usb tips, bezvadu lādētāju s8, gadījumā, moto aot, ugreen tālruņa turētājs ssmsung, bueatiful bezvadu lādētāju, magnētiskā uzticama tālruņa turētājs, 69 velosipēdu tālruņa turētājs, bezvadu lādētāju spilgti, instrumentu turētājs 360.

Līdzīgi Produkti