1GB pieslēgvietas vāciņu mop mājsaimniecības grīdas kopšanas čības šenila microfiber pieslēgvietas vāciņu mop mikro samta apavu spodrināšanas drānu

0
(0 Atsauksmes)
€1.58 €1.42
Noliktavā

Pievienot grozam Pievienot vēlmju sarakstam
Izmantošana Grīdas
Iezīme Eco-Friendly, Noliktavā
Ražošana Tīrīšanas Spilventiņu
Modeļa Numurs AM-179
Postenis Svars 30G
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Par Produktu

Grīdas Putekļu Microfiber Tīrīšanas Čības Slinks Pieslēgvietas Vāciņu Mop Logu Tīrītājs Mājsaimniecības Tīrīšanas Audums Segtu Microfiber Mop Galošas

apraksts:

Zoles materiāls: Šenila

Piemērojamie dzimums: vīrieši un sievietes

Krāsa: oranža, brūna, zila, zaļa, violeta, rozā

Stils: kabatas toe

Pielietojums: piemērots koka grīdas segums, lamināta parketa grīda, keramikas flīzes, utt.To var izmantot kā ģimenes čības, un 36-42 kurpes var likt uz pieslēgvietas vāciņš, kas ir ļoti ērti.To var izmantot arī par Nīls ir mop galvas vietā mop galvas.

Ievads: Tas ir izgatavots no bieza šenila materiāla, kas ir mīksts un ir spēcīgas absorbcijas jaudu un ir labs dezinfekcijas spējas.To var novietot uz kurpes vai plakanas mop.

Komplektā ietilpst: 1 pieslēgvietas vāciņš tīrīšanas audums.Piezīme: 1. Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet, kļūdas par 1-3mm.Pārliecinieties, ka jums nav prātā, cenu noteikšanu. 2. Ņemot vērā atšķirības starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

sku: s6160

Tagi: oglekļa šķiedras biksītes, liels swiffer spilventiņi, džinsi šenila, pāriem, mop čības, tīrīšanas birste grīdas rotaive, priekšauts sadzīves, romantiska galvas galvas stīpa, mazgāšana, bērnu apģērbu dzimšanas, čības pe tīrīšana, moda šenila audums.

Līdzīgi Produkti