Roku Darbs Grabēt Bērnu Koka Tamborēšanas Dzīvnieku Pavērās Zobu Gredzenu

3
(2 Atsauksmes)
€6.13 €4.72
Noliktavā

Pievienot grozam Pievienot vēlmju sarakstam
Materiāla Funkcija PVC Bezmaksas
Materiāls Citi
Modeļa Numurs Bērnu Zobu Riņķi Bērnu Teether
IEPAKOJUMS Viena ielādēts
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Funkcijas Teether
Forma Dzīvnieku
Vecums 7-12y, 4-6y, 12+y, 25-36m

Par Produktu

Aizzīmju Punktiem:

1、Droša un Izturīga: kas Izgatavots no tīrām bērza koka materiāls un augstas kvalitātes kokvilnas virve.Bērnu grabulīši, nesatur kaitīgus materiālus un ir pietiekami droša bērniem.Mīksto tamborēšanas struktūra ir ļoti piemērots mazuļa pirmo pavērās praksi.Dabas materiāli, kas ir īpaši izturīgas un var dot prieku daudziem bērniem daudzus gadus.

2、Mīksta un Droša: Kopš bērnu grabēt ir stabila koka gredzenu, to var izmantot arī kā dabas bite atbalstu.Bērnu rotaļlietas ir drošas un stabilas, viegli tīrāms, un ir mīksta un patīkama virsmas.Ļoti saudzīgs pret jūsu mazuļa smaganas un var atpūsties jūsu mazulim.

3、Patīkama Skaņa: Ar tamborēts grabulītis izstaro mīkstu un patīkamu skaņu, rosinot bērnus spēlēt un mēģināt.Augsto toņu ir viegli atpazīt, jo īpaši piemērots mazuļiem, ļoti pievilcīga.

4、Funkcijas un Izmanto: Mazulis var sasniegt veikt koka rotaļlietas, krata tos, un baudīt skaņu no tiem.Koka gredzens ir viegli turēt un ir īpaši piemērota zobu nākšana.Tādēļ, koka gredzenu, var ne tikai novērst uzmanību, bet arī noderīga laikā, zobu un mierīgs bērns.Turklāt, ratiņus, rotaļlietas var izmantot arī kā foto aksesuāri un rotājumi.

5、Roku darbs Dāvanas: Rokām adītas dzīvniekiem, veikt bērnu un vecāku jūtas laimīgs.Katram dzīvniekam ir savas izpausmes, kas ir īpaši pievilcīgs bērniem.Šie dzīvnieki ir ideāls companions uz izaugsmes ceļa un lieliska izvēle bērnu dāvanas.To var izmantot, lai kristības dāvanas, dāvanas jaundzimušo, dzemdības dāvanas, grūtniecības rotaļlietas, bērnu dāvanas, utt.

Specifikācija:

Nosaukums: Dabas Tamborēšanas Grabēt

Neto svars: aptuveni 30g

Izmēri: garums aptuveni 150mm*platums par 65mm/5.91*2.56 jo, koka gredzena iekšējais diametrs ir aptuveni 34mm gabals/1.34 jo, koka gredzena biezumu par 10 mm/0.39 gadā

Materiāls: kokvilna + parauga koka materiāla

Krāsa: brūna, zila, rozā, balts

Adaptācijas vecums: 3 mēneši iepriekš

Iepakojuma Saraksts:

1*Grabēt

Piezīmes:

Pateicoties gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, ir krāsu atšķirība produkta, lūdzu, saprast.

Sakarā ar manuālo mērījumu, ir tolerance produkta izmērs.

sku: s3219

Tagi: perforēta koka amatniecības, mātes bērnu teethers, mans gredzens koka, koka gredzeni amigurimi, gredzens skaņas koka, koka gredzeni grabēt trusis, šalles izbāzti dzīvnieki, nopirkt bērnu teether, dabisku koka teethers, havaju koka gredzens.

Rzhannikovroma (2021-11-02) - Vienmēr atkārtotu rīkojumu un ir foto ar šo app!

Devayatihlxig (2021-12-09) - Pārdevējs ir melis. Pasūtījumus tikai skalu, bet nevar nosūtīt, lūdz par papildu maksa. Man nav ieteicams!

Līdzīgi Produkti