Celtniecības Dzimšanas dienas svinības Piegādēm Dump Truck Komplekti, Baneris, Balonu noteikts Bērniem Zēns Puse Ugunsdzēsējs Ugunsdzēsējs Partijas Apdare

5
(1 Atsauksmes)
€1.28 €1.02
Noliktavā

Pievienot grozam Pievienot vēlmju sarakstam
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Raksts Karikatūra Auto, Vēstule
Materiāls Citi
Modeļa Numurs GR86
Zīmola Nosaukums WDINPATY
Godu Puse

Par Produktu

Sekojiet mums, lai baudīt Fani Ekskluzīvas Atlaides

1.VIP Cena un Papildus Atlaide par Sekotāju

2.Zinot, jaunajām kolekcijām,Veikalā Veicināšana

3.Uzvarētāju bezmaksas Produktus vai liels Kuponiem un citiem Pabalstiem iepriekš

Paketē iekļauts: kā attēlā

baloni set = 15 gab baloni = 10 gabali lateksa balons + 5 gabali konfeti balonu.Pušķi set = 15 loksnes pušķi = 3 iepakojumi.

Kuģniecības un atgriešanās politiku: Jums nav nepieciešams maksāt par kravu, par katru preci.Viens postenis izvēlēties piegādes metodi, jums ir nepieciešams, un citi ir izvēlējušies "pārdevēja piegādes metodi".Man būs kuģis viņiem vienu sūtījumu ar kuģniecības metodes, ko jūs samaksāts.Lai summu vairāk nekā $8 būs kuģis ar Sailing-latvia.lv Stāvēt piegādi vai Ķīnas ziņu Reģistrēta Gaisa Pasta brīvi.Tas ir ātrāks un var izsekot visu braucienu.

1. Mēs parasti pāriet pasūtījumus ietvaros 24 stundām pēc maksājuma saņemšanas.

2. Ķīnas ziņu parasto mazo pakešu plus un Ķīnas ziņu reģistrēta gaisa pasts notiek lēsts, 15-60 dienas.

3. Ieteicams sūtījumiem: Sailing-latvia.lv standarta kuģniecības--stabilāku,drošāku,ātrāku.

4. Mēs piedāvājam arī izteikt shippings, piemēram, DHL, UPS, EMS utt, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jums ir steidzami nepieciešama, to, vai to daudzums ir liels.

5. Mēs pieņemam peļņu un kompensācijas, 15 dienu laikā pēc pasūtījuma pabeigta.

Atsauksmes:

1. Lūdzu atstājiet 5 zvaigžņu atsauksmes, ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, mēs to novērtēs (Objektu, kā Aprakstīts 5 zvaigznes, Komunikācijas 5 zvaigznes, Kuģniecības laiks ir 5-zvaigznes).

2. Ja šo produktu esat saņēmis tika bojāta vai nepareizi stili, lūdzu neatstāj nekādu negatīvu reakciju, pirmkārt, laipni lūdzu, sazinieties ar mums,mēs galā ar to, un izveidos vislabāko risinājumu, Jūsu satisfication ir mūsu kustības darīt labāk.

sku: s22726

Tagi: konfeti metāla numuri, cimdi ugunsdzēsējs sam, fortnite balonu sacensības, ugunsdzēsēja bērni puse, apdare capitaine amerika, ķīnas ugunsdzēsēja, kā dump truck riepas sver, axio auto dekorēšana, toyota gr86 rīku, pilnu bērnu dzimšanas dienas rotājumi.

Carlos Vini (2021-08-30) - Trīs labas

Līdzīgi Produkti