158x90x65mm Elektrisko Ūdensnecaurlaidīga Plastmasas Krustojuma Gadījumā IP66 Spaiļu Bloka Kārba Ar Atlokiem Projekta Korpusi PCB Āra

5.00
(0 Atsauksmes)
€1.58 €1.15
Noliktavā

Pievienot grozam Pievienot vēlmju sarakstam
Modeļa Numurs Ūdensizturīgs Kabeļu Nozarkārbu
Funkcijas Ūdensizturīgs
Zīmola Nosaukums Aideepen
Materiāls ABS
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sertifikācija ce

Par Produktu

158x90x65mm Elektrisko Ūdensnecaurlaidīga Plastmasas Krustojuma Gadījumā IP66

Termināla Bloks, Kārba Ar Atlokiem Projekta Korpusi PCB Āra

Ievads:

Izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas, lielisku sniegumu, korozijas, antistatiska, izolācijas, ūdensizturīgs, mitruma izturīgs, galvenokārt piemērota iekštelpu un āra lietie tērauda, naftas ķīmijas rūpniecība, elektronika, jauda, dzelzceļa, būvniecībā, kalnrūpniecībā, karjers, lidostas, viesnīcas , Kuģi, lielas rūpnīcas, piekrastes rūpnīcas, gala iekārtas, notekūdeņu attīrīšanas, vides riski, utt.

Funkcijas:

1. Produkts ir pagājis ūdensizturīgs un nepievelk putekļus, kas veikta saskaņā ar stingrās kvalitātes standartu. (IP66)

2. Produkts sver aptuveni 1/4 svars dzelzs kastē, un to var viegli uzstādīt vai pārvietota, produkts ir brīvs no korozijas, veic lielisku izolāciju.

3. Tas ir arī ērts uzstādīšanai Termināļa Aizstāšana Dzelzceļu, Poga Kaste, Mazo Termināla, Signāls, Releju un Sensoru, Sakaru un savienojumu Kārba utt.

Iepakojums saraksts:

1*158x90x65mm Elektrisko Ūdensnecaurlaidīga Plastmasas Krustojuma Gadījumā

sku: s203713

Tagi: uzglabāšanas kameras, kastes ūdensizturīgs wc, tējas plastmasas box, audums gadījumā elektronisko, izvēle hdd kameras, kastes elektronisko metāla, enduro uzglabāšanas kaste, korpusi kleita, din būra plastmasas box, resealble plastmasas maisiņā.

Līdzīgi Produkti