Zīmola MENOW Sejas Konturēšanas Grima Korektoru Pildspalvu, Zīmuli Corretive Stick Palete CC Krāsas Korektoru, Uz Apļa & Spot & Pinnes

0
(0 Atsauksmes)
€3.31 €2.81
Noliktavā

Pievienot grozam Pievienot vēlmju sarakstam
Sastāvdaļas Korekcijas Zīmulis
NETO MASAS 3g
Krāsa 6 krāsām var izvēlēties
Ārējais Izmērs 11*1 (cm)
GZZZ YGZWBZ
Zīmola Nosaukums APINKGIRL
Ietekme Paslēpt Vainas, Tumšs Aplis Krējums, pinnes vietas
Iekšējais Izmērs 10.5*1 (cm)
Formulēšana Zīmulis
Modeļa Numurs Zīmulis Korektors
Labā Barojoša, Poras, Korektors, Izraibināt Noņemšana, Ūdensizturīgs / Water-Resistant, Anti-Rieva, Mitrinātājs, ATDZĪVINĀT, Pinnes/Vietas Likvidēt, Dabas Faktori
Izmantošana Sejas
Sertifikāta Numurs 2016015299
Ādas Tips Visiem Ādas Tipiem
Valstī/Reģionā Ražošana Ķīna
Veids Korektors
Sertifikācija GZZZ
daudzums 1 Gabals
Izmērs Full Size

Par Produktu

Zīmola MENOW Sejas Konturēšanas Grima Korektoru Pildspalvu, Zīmuli Corretive Stick Palete CC Krāsas Korektoru, Uz Apļa & Spot & Pinnes

Zīmols: Menow(oriģināls)

Neto WT: 3g

Pēc izvēles:

01: Atzīmētājs

02: Novērš Apsārtumu

03: Izlabo Tumši Plankumi(gaiši)

04: Izlabo Tumši Plankumi(tumši)

05: Izlabo Zem Acu Lokiem

06: Izlabo Trulums

Lietošana:

Pinnes:

Tikai ārstētu pinnes rodas, vispirms ar korektors pildspalva pieskarieties, pēc tam pat atvērt ar pirkstiem.Jābūt uzmanīgiem, lai pārāk smags.

Iekaisušas pinnes, izvēlēties zaļganā toņa korektors produktu visefektīvākais.

Ja pinnes garo pozīciju krāsotas vaigu, pirkstu tuvās blush sajauc ar tiesībām summu, korektors, pēc tam uzmanīgi piemēro par pinnes, tāpēc Korektors efekts būs vairāk dabas.

"Tabu": lakots par to, iekaist, vai strutaina pinnes korektors, attiecas ne tikai slikti ietekme, un tā ir neaizsargāta pret baktērijām.

Vasaras raibumi:

Ja tikai daži vasaras raibumi, var Pēc tam, kad fonds, tuvās nedaudz korektors, presēti, lai gaismas ceļu, ļaujiet korektors ir pilnīgi pievienoti defektu.Tikai mazliet.

Ja lielāku skaitu vasaras raibumi uz pamata piemērot pirms attiecīgās modificētās piens ir vasaras raibumi efektu.Parasti, godīgi āda cilvēks ar baltu modificētu pienu, kas var padarīt ādu daudz spilgtu, tīru; dzeltenā krāsa nav pietiekami, lai cilvēki varētu izmantot simetrija; violeta ir piemērots blāvi dzeltenīgu ādu, cilvēkiem var padarīt veselīgu ādu, parādot, spilgti pusē .

Pamatu būtu jāizvēlas starp vasaras raibumi un ādas krāsu starp pašā laikā, ne tikai grib, lai segtu krāsotas daļu, bet visu seju krāsot.Fonds produktus, nūdeles labāk nekā Creme slēpjas.

"Tabu": Izvēlēties gaišākas kā ādas krāsa, fonds dos vasaras raibumi vairāk redzams.

Tumši Loki:

Izvēle aizspriedumiem oranža toņa korektors, korektors punktu melnu acu pozīciju un pēc tam uz apkārtējo gredzenu, pirkstu uzmanīgi korektors vienmērīgi.Neaizmirstiet, iekšpusē stūrī un ārējā stūra acs, jo uz divām vietām ir, ja lielākā daļa nopietnu melnu acu, bet arī ļoti viegli aizmirst vietā.

Tīrīšana ar mazliet spīdums, acu ēnas, tas var palielināt spilgtumu acīm, bet tas nedrīkst būt pārāk daudz, citādi tas padarīs acis izskatās iedomīgs.

Var arī izvēlēties gaišāku krāsu, nekā krāsu, bet tekstūra jābūt plānām, augsts mitruma saturs, un to ir viegli atvērt.

Acu Maisiņi:

Pietūkums teritorija ar gaismas korektors, tumšā korekcijas krēms pacēlumu lietas daļas, kas var pacelt un nogrimušu izplūdušas robežas.Tomēr, divas krāsas, ir jābūt kopā ļoti dabiski, būs segtu tā bez pēdām.

Jūs varat izmantot smalku otu, vispirms iemērc summu korektors plānas maisiņi zem ēnu uz vietas, lai uzzīmētu līniju, un pēc tam pieskarieties ar pirkstu vēderā vienmērīgi.Šī summa var kontrolēt, lai izvairītos no pārāk smags.

Ja āda ir sausa acs, korektors to var sajaukt ar parasto šķidro fonds, palielinot mitrinošs un lokanība.

Ņemiet vērā, ka somas ir jāsaskaņo ar krāsu daļa, un visu sejas toni.

sku: s2014

Tagi: er25 b16 čaks, ūdensizturīgs krāsu korekcijas, čaks b12 vārpsta, 5mm, wella color diski, rozā wii ādas, nt40 er25 čaks, gredzeni čūskas ādas rozā akmens, korejas krāsu korekcijas, sephora zaļo krāsu korekcijas, honda krāsu korekcijas.

Līdzīgi Produkti