Leņķa Slīpmašīna Konversijas Universālo Galvu Elektriskā Rokas Slīpmašīna, lai Griešanas Mašīna, Elektriskā Lāpstu Kokapstrādes Instrumentiem Daquan

1.5
(4 Atsauksmes)
€22.02 €16.73
Noliktavā

Pievienot grozam Pievienot vēlmju sarakstam
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sertifikācija Nav
DIY Piederumi ELEKTRISKĀ
Modeļa Numurs Leņķa Slīpmašīna Konversijas Vispārējo Vadītājs

Par Produktu

Kad jums ir nepieciešams, lai grieztu/smilšu mājās vai ārpus, jums bieži ir nepieciešams veikt daudz instrumentu, kas ir gan smaga un neērta.Šī leņķa slīpmašīna konversijas universāla galvas var jums palīdzēt.Tas ir viegls, un pārnēsājamo.Saderīgs ar 100 universālo ierīču interfeisi Var samazināt, slīpēti, pulēti, un daudzfunkcionālu vienā.

Galvenās Iezīmes

⏩️ Viss Vienā

Tas var būt vairāk nekā tikai slīpmašīna , to var pārveidot, frēzes un slīpmašīnas, var atvērt, slīpēšanas, pulēšanas, un zāģēšana, viss vienā.

⏩️ Viegls Un Pārnēsājams

Kompakts izmērs un viegls ,ar vienu roku un ņemt visur līdzi.

⏩️ Augstas Kvalitātes Izturīga Materiāla

Izgatavots no metāla, augstas cietības, zemas temperatūras izturība, augsta temperatūras izturība, spēcīgas ietekmes izturība un ilgs kalpošanas laiks .

⏩️ Viegli Izmantot

Iekšdedzes 3° redzēju svārstīgas griešanas darbības princips , viegli rīkoties un viegli uzstādīt.

⏩️ Saglabāt Darbu, Piepūli

Augstas izturības disku svārsta lai iegūtu vieglu darbību .

⏩️ Plašu Daudzpusība

Universālo ierīču saskarne ir izstrādāta, lai viegli ierīču ieslēgšanai un ir saderīgs ar tradicionālajiem piederumu specifikācijas tirgū, tāpēc tas ir piemērots multi-skatuves darbu .

Izmantojot Metodes

Specifikācija

Materiāls : Metāla

Produkta Izmērs:

Iepakojuma Saturs:

Piezīme

Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet nedaudz mērījumu novirzes.

Sakarā ar dažādiem displeja un gaismas efektiem, ar faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsu parādīts attēlā.

sku: s1888

Tagi: leņķa slīpmašīna akkymylytor, masturbācija mašīnas, ken elektriskā slīpmašīna, slīpēšanas mašīna kārta, rufler šūšanas mašīna, tetovējums mašīna strādā, jostas ādas rock, leņķa slīpmašīna accessoriesf, electriche kafijas dzirnaviņas, guida leņķa slīpmašīna.

Afaisal Cool (2021-09-16) - Es pasūtīju sev, saskaņā d125. Kā rezultātā, uzgalis pati par sevi nav pat fit, nemaz nerunājot par ekscentrisku pats, kas iet mazāki nekā par bulgārijas. Kopumā, standarta bulgārijas nav piemērots

Twilight 1994 (2021-09-05) - Vītnes diametrs ir ļoti mazs, un aprakstā nemaz nav

Aritusick (2021-11-29) - Aprakstā nav informācijas, kāda veida mašīna ir nepieciešams, riekstu ir maza vītne. Līdzeklis, kas tiek pārdota Krievijā nav piemērota.

Devchonka Tv (2021-10-30) - Rīkojums tika pie 14 samazināt, bet tas nāca pēc 10.

Līdzīgi Produkti