Turot Gliemene Mīts Dieviete Silikona Sveces Pelējuma Slaids Viduklis Ķermeņa DIY Roku darbs Amatniecības Auksto Dekoru Mākslas inventārs Statuja

0
(0 Atsauksmes)
€26.88 €24.46
Noliktavā

Pievienot grozam Pievienot vēlmju sarakstam
Izmērs 12.4*5.1 cm
Modeļa Numurs 3D Dieviete Bagātība Pelējuma
priekšrocības Viegli atbrīvot, Elastīgs, garšas
Veids 3D Gliemene Mīts Dieviete Ķermeņa Silikona Sveces Pelējuma
Funkcijas Mousse Cake, ziepes, Kūka Rotājumi
Pieteikums Konditorejas izstrādājumu, Desertu ģimenes bērniem
Iezīme Lieliska Dāvana draugiem, ģimenes
Izmantošana Pieņemšanas Aromterapijas Ģipša Formu
Materiāls Silikona, Pārtikas Kvalitātes Silikona Dieviete Bagātība Pelējuma
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Forma Sievietes Ķermenis, Sieviešu Gliemene Mīts Dieviete, Sieviete, Ķermeņa pelējuma
Krāsa Izlases krāsu Bagātības Dieviete Pelējuma

Par Produktu

Dieviete Bagātība Silikona Sveces Veidne Eiropas Klasiskā Dieviete Bagātība Ziepju Veidnes Aromterapijas Ģipša Formu

Turot Gliemene Mīts Dieviete Silikona Sveces Pelējuma Slaids Viduklis Ķermeņa DIY Roku darbs Amatniecības Auksto Dekoru Mākslas inventārs Statuja

Pelējuma Izmērs:13.1*6.2*6.2 cm Svece Pelējuma:12.4*5.1 cm

Pelējuma Svars: 286.5 g Svece Svars:50g

Droši labs materiāls - Visi mūsu silikona veidnes ir izgatavoti no 100% tīras, profesionālās kvalitātes pārtikas klases silikona.BPA, PVC un Ftalāts bezmaksas.Innoxious, ne savdabīga smarža.

Labi izstrādāta un daudzfunkcionāls - soda dizaina un skaidru informāciju padarīt savu darbu spilgtu un dzīvīgu.Un tas ir tas, mikroviļņu krāsns, cepeškrāsns, ledusskapis, saldētava droši.Jūs varat izveidot savu īpašo pomādes, gumija pastas, konfektes,šokolādes, polimēra māla un vairāk ar šo brīnumaino pelējuma.

Viegli izmantot, un presei - Vienkārši ieliet jūsu mīļākie sastāvdaļas pelējuma, un saglabātu sastāvdaļu statiskā, līdz tas pilnībā izveidota.Šāda elastīga silikona veidnes piedāvā non-stick virsmu, kas ļauj preces pop tiesības ar nedaudz push no apakšas.

Viegli tīrīt un glabāt - Šis silikona veidnes ir pilnīgi trauku mazgājamā mašīna droši.Alternatīvi vienkārši tīrīšana ar siltu ziepjūdeni vai darba !Vienu reizi jāiztīra vieta pelējuma pie uzglabāšanas telpa, tālu prom no tiešiem saules stariem, līdz nākamā izmantot.

Aizzīmju Punktiem:

1、Augstas Kvalitātes Materiāls: pelējums ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāla un spēj izturēt augstu un zemu temperatūru.

2、Izturīgs Priekšrocības: pelējuma var izmantot daudzas reizes, kas ir izturīgs, nav viegli bojāta un saplaisājusi.

3、Ilgs kalpošanas laiks: veidnes ir ilgs kalpošanas laiks, un to ir viegli tīrīt.

4、Plašs Pielietojums: pelējuma var izmantot ražošanas parafīna, vaska, bišu vaska sveces.

5、Dāvana Bērniem: svece pelējums ir labākais sīkrīku draugiem un jūsu bērniem attīstīt roku-par ieinteresētību sniegt dāvanas.

Dieviete Bagātība Silikona Sveces Veidne Eiropas Klasiskā Dieviete Bagātība Ziepju Veidnes Aromterapijas Ģipša Formu Dieviete Bagātība Silikona Sveces Veidne Eiropas Klasiskā Dieviete Bagātība Ziepju Veidnes Aromterapijas Ģipša Formu

sku: s169957

Tagi: svece pelējuma silikona priede, svece pelējuma līgavas, ouija treknrakstā sveķu pelējuma, dieviete jēzus pelējuma, genoise silikona sveces pelējuma, ēģiptes 3d pelējuma, dieviete atēna pelējuma, ķermeņa vīrietis svece, curseen svece pelējuma, cleveland svece pelējuma.

Līdzīgi Produkti