Eid Mubarak Sieviešu garām Piedurknēm Kleita Islāma Musulmaņu Taures Piedurknes Izšūta Mantija Marokas Arābu Turban Purpura Apmetni

5
(1 Atsauksmes)
€24.07 €15.16
Noliktavā

Pievienot grozam Pievienot vēlmju sarakstam
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids Regulāri
Profila Tips H
Auduma Veids Crepe de chine
Piedurknes Stils Uzliesmojums Piedurknēm
Slēgšanas Tips Pulovers
Dzimums Sievietes
Piedurknes Garums(cm) Rokas
Jostasvietu Brīvs viduklis
Izgriezums V-Veida Kakla
Modeļa Numurs 2070
Siluets taisni
Apdare Izšūšana
Modelis Tips Cietie
Materiāla Sastāvs Sintētiskās Šķiedras
Izlaides Datums Rudens ir 2021.
Materiāls Kokvilnas
Sezona rudens
Kleitas Garums Grīdas Garums
Stils Indie Folk

Par Produktu

Nosaukums: Dubai Sieviešu garām Piedurknēm Kleita Islāmu Musulmaņu Maroka Kaftan Turban Purpura Apmetni Saūda Turcija Taures Piedurknes Izšūta Mantija Eid Mubarak Stils: Etnisko stilu, Musulmaņu, Arābu, Tuvo Austrumu Krāsa: Violeta Gadījumā cilvēki: 18-38 sieviešu Produkta Apraksts, Tas ir viegls, mīksts, gluds, elpojošs, spilgtas krāsas un ērti valkāt.Piemērots pludmales, izklaides, ikdienas, dzimšanas dienas, datumu, deju šovs, svētku, kāzu, darbu, brīvdienas mājās, vasarā un pavasarī.Svārki ir veidota atbilstoši vidukļa cilvēka ķermeņa, lūdzu, izvēlies, svārki, atbilstoši jūsu vidukļa, ja jūsu viduklis ir starp diviem izmēriem, lūdzu, izvēlieties mazāku one.Ja jūs neesat pārliecināts par izmēru, jums ir nepieciešams, lūdzu, atstājiet lielumu ar mums un mēs varam iegūt izmēru priekš jums.

Par Mums:

Mums ir mūsu pašu dizaina komanda.Mazumtirdzniecība un vairumtirdzniecība tiek veikta, ja nepieciešams, lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas mēs varam sniegt jums zemāko rūpnīcas vairumtirdzniecības cenas.

Ja jums ir kādas sūdzības vai vērtīgus komentārus par kādu no mūsu produktiem, lūdzu, atstāt ziņu mūsu klientu apkalpošanas pirms komentēšanas, lai dotu mums iespēju uzlabot!Jūsu 5 zvaigžņu atzinību ir labākais iedrošinājumu mums!!

sūtījumu:

1. Pēc tam, kad sistēma, kas apliecina pircēja maksājumu, mēs piegādāsim preces 3-5 dienu laikā.

Ja pircējs atgriež preci jebkādu iemeslu dēļ 15 dienu laikā pēc preču saņemšanas, mēs atmaksāsim pircējam.Tomēr, pircējs sedz atpakaļ kravu un garantiju sākotnējo stāvokli, atpakaļ nosūtītās preces.

3. Pasta, tiks piegādāti, lai lielākā daļa valstu ir bez maksas 15-35 darba dienu laikā, izmantojot Sailing-latvia.lv 51 loģistikas standarta izplatīšanu.Piegādes laiks, atkarībā no mērķa un citiem faktoriem, var veikt līdz 60 darba dienām.

4. Ja jūs vēlaties saņemt preci ātrāk, lūdzu, sazinieties ar mums jāmaksā papildu kravas, mēs varam nodrošināt jūs ar šādu ātrāk un lētāk transportēšanas metodes :DHL, EMS, FedEx.Ar šīs metodes, jūs varat saņemt preces ietvaros 7-15 darba dienu laikā.

Lūdzu, ņemiet vērā: sakarā ar muitas un laika apstākļu dēļ, var būt zināma kavēšanās, bet mēs pagarināt piegādes laiku jūs, lūdzu, esiet pacietīgi.

sku: s164316

Tagi: violeta kažokādu apmetņi, mal violeta kleita, likac violeta kleita, sudraba kleita zise, sievietes nelegālo brīvs kleita, tautas embrodery kleita, tradicionālo violeta kleita, meramid violeta kleita, tautas brodered kleita, crytsal sudraba kleita.

Oerwvjoero (2021-10-16) - Man arī patīk, kleita, skaista Mazumtirdzniecības

Līdzīgi Produkti