TBOC gadījumā Xiaomi Redmi 9.A [6.53 "] šķidro silikonu cieta gadījumā Premium soft touch izturīga iekšējā odere

0
(0 Atsauksmes)
€6.99
Noliktavā

Pievienot grozam Pievienot vēlmju sarakstam
Zīmola Nosaukums TBOC
Saderīgu Zīmols XIAOMI
Funkcijas Šķidro silikonu cirtaini soft touch gadījumā
Veids Puse-ietin Gadījumā

Par Produktu

Aizsargās jūsu Viedtālruni no pilienus, triecieniem un skrāpējumiem ar šo šķidro silikonu cietā lietā

Pat tad, ja jums izmantot jūsu Viedtālrunis, ļoti rūpīgi tas ir ļoti svarīgi, ka jums ir tā aizsargāts visos laikos, lai novērstu to, kas cieš no jebkāda veida zaudējumiem, un jums nav jāuztraucas par kaut ko.

Informācija par šķidro silikonu grūti, ja:

Mīksta un patīkama pieskārienu gadījumā -Elegants mīksta, zīdaini maiga, šķidro silikonu cietu čaumalu.Mazgājams, undeformable, izturīga, stabila, viegls un ļoti izturīgs.Viegli piekļūt visām pogām un ostām, nenoņemot lietu.Ļauj bezvadu uzlāde.Pasūtījuma izgatavotu par šo Viedtālruni.

Aizsardzības microfiber iekšējā odere -no iekšpuses korpuss ir pārklāts ar mīkstu microfiber audumu, kas pasargā telefonu no skrāpējumiem, un to arī sasniedz papildu pretestību pret triecieniem.

Maksimāla Aizsardzība -lieta attiecas uz muguras un malas tālruni.Visas pogas tiek aizsargāta, kad uz.Kameras caurums, kas ir paredzēts, lai novērstu objektīvu no skrāpējumiem, kad uz līdzenas virsmas.Aizsargās jūsu viedtālruni no, iespējams, izciļņiem vai pilienus, kas bieži vien izraisa lietošanas laikā, vai transportu.

Anti-slip un skrāpējumiem -non-slip gadījumā nodrošina perfektu saķeri, un neļauj ierīcei noslīdēt, bet to izmanto.Tas sniedz arī lielisku aizsardzību pret triecieniem un skrāpējumiem.

Viegla tīrīšana -Tā matētā dod priekšroku tīrīšanas, kā traipus var viegli notīrīt ar mitru lupatiņu.

Tagad nospiediet "pievienot grozam" pogas un izmantot jūsu Viedtālrunis, droši un droši.

sku: s136929

Tagi: silikona gadījumā pkay 4, gēla redmi 9a, xiaomi 9.a gadījumā gaismas, redmi 9.a silikona maisiņš, gadījumā xiaomi redmi 9.a lilija, vienkārši redmi 9.a gadījumā, izturīgs redmi 9a, banner redmi 9a, silikona stikla oppo 9a, redmi 9a, pamatojoties.

Līdzīgi Produkti