Oglekļa Šķiedras Gadījumā Asus Zenfone Max Pro M2 ZB631KL ZB632KL ZB633KL Gadījumā, TPU Mīksta Silikona Gadījumā Zenfone 6 ZS630KL Buferi

5
(2 Atsauksmes)
€1.73 €1.23
Noliktavā

Pievienot grozam Pievienot vēlmju sarakstam
pakeage 1gb tpu mīksto gadījumā
TPU Funkcija Atpakaļ Aizsardzību, Triecienizturīgs + Izturīgs Pret Skrāpējumiem + Anti-SkidStyle
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Oglekļa Šķiedras Silīcija, gumijas, želeja
Krāsa Melna Zila Pelēka Sarkana
priekšrocības Sākotnējo kvalitāti
Zīmola Nosaukums Lulumi
Saderīgu Zīmols Huawei
Dizains Vienkāršā
Funkcijas augstas kvalitātes silikona tpu

Par Produktu

1. Ja jums ir kādas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs to atrisinātu arī jums.Neatveriet strīdu pagadās. 2. Lūdzu, ievadiet pareizu un pabeigta kontaktinformāciju, kad jums vietu secībā.Nē Mainīt pēc tam, kad jūs samaksas kārtību. 3. "Ķīna Post Parasto Mazo Pakešu Plus" ir ne izsekošanas no brīža, kad paketi atstāt Ķīnu.Bet tie saglabātu savu naudu, no otras puses, ja jūs vēlaties, lai izsekotu to visu kursu, lūdzu, izvēlieties "China Post Reģistrēta Gaisa Pasts" , "Sailing-latvia.lv Standard Shipping" vai "Sailing-latvia.lv Saver Shipping" , Lūdzu, Saprast, Paldies~ 4. Krievijas draugs, Lūdzu, aizpildiet saņēmēja pilns vārds jūsu pasūtījuma sakarā ar jauno politiku krievijas Muitas, citādi jūs, iespējams, nevarēsiet saņemt savu paketi, visbeidzot, Paldies!

10 0% Pavisam Jaunu Produktu, Izturīgs Produkts Viegli ievietot un izņemt jūsu Mobilo Tālruni Pieejama caurumi tastatūras, brīvroku sistēma, lādētājs plug Lielisku aizsardzību Jūsu Mobilo Tālruni (Aizsardzība no dings, pilieni, skrāpējumiem), kas Izgatavota no Termoplastiska Poliuretāna

sku: s133621

Tagi: tālrunis asus zb633kl, zenfone 6z pasūtījuma, zenfone 6 led, asus mirdzēt zb631kl, vāks zs630kl, zb633kl rock, zenfone 6 zs630kl kamera, gadījumā, asus zenfone 6, gadījumā, ausus zs630kl, m2 zb633kl buferi.

Nokia1991man (2021-11-08) - Preces tiek pārbaudītas, mēģināju uz vairākiem mobilo tālruņu modeļos. Piemēram, vienkāršs, nav slidens, nav dārgi, ja kas, aizsargā viedtālruņa.

Bahtiyarovamasha (2021-08-01) - Lieliski, paldies =)

Līdzīgi Produkti