Auto Riepu, Riteņu ņemot vērā Saules Enerģijas Kustības Sensoru, LED, kas Mirgo Krāsains Gāzes Sprauslas, Riepu Vārsts Klp Lampas Auto Motociklu Velosipēdu

0
(0 Atsauksmes)
€12.85 €9.50
Noliktavā

Pievienot grozam Pievienot vēlmju sarakstam
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Svelme Piegādes Veida Citi Spīd Aksesuāri
Modeļa Numurs Saules Smart Riepas, Vieglo Automobiļu

Par Produktu

MODES UZMANĪBA TUMSĀ

Izmantojot inteliģento apgaismojuma vadības un mikro vibrācijas sensoru sistēmu, tā tiek automātiski ieslēgtu mirgojošu braucot naktī, un 15 mirgošanas režīmi.

GALVENĀS IEZĪMES

? Jauns dizains, saules auto riepas, lukturi,ja transportlīdzeklis atrodas kustībā, un izslēgt, kad tas apstājas.Šie lukturi ir saules lādētājs , litija baterijas jaudas akumulēšanas, bez akumulatora un elektroinstalācijas, kas nepieciešamas, bezmaksas vadu, apkope, bezmaksas, nav nepieciešams, lai nomainītu akumulatoru, efektīvu un videi draudzīgu.

?Auto riepu, riteņu gaismas, kas ir Gaismas un kustību jutīgo kontroles sistēmu ,tumšā vidē, ātrumu vairāk kā 25km/h self-flash, atgādināt automašīnu vai gājēju izvairīties, samazināt vai izvairīties no satiksmes negadījumiem.Mazāk nekā šī ātruma, 2 sekunžu laikā pēc tam, kad automātisko aizvēršanu.visās sliktu laikapstākļu, tas var pat kalpot kā brīdinājums,drošības faktors būs ievērojami uzlabojusies.

? LED Auto Riteņa Rumba Riepas, Riepu Vārsts Klp Gaismas Lampas ir pārklāta ar augstas kvalitātes silikona, kas izturīgs pret koroziju, anti-novecošanās, augstas/zemas temperatūras izturīgs, ļoti laba waterproofness, nesabojātu auto virsbūves, ko izraisa augsta spiediena ūdens pistoli.

? Auto Riepas Gaismas bez operācijas pēc uzstādīšanas, Mikro Vibrācijas Sensora Sistēmas, Automātiski Mirgo Braukšanas laikā Naktī.Ja transportlīdzekļa kustības, gaismas, savukārt ar riteņiem, krāšņs gaismas parādās.

? Viegli uzstādīt , vienkārši skrūve uz auto riteņa, gaisa vārstu,Parasti izmanto, velosipēdiem, motocikliem, automašīnām, APVIDUS un kravas automašīnu, ASV standarta gaisa krāns.

SPECIFIKĀCIJAS

PRODUKTA SVARS

70G/140G

PRODUKTA IZMĒRI

(L X W X H)

4.5 CM x 2.4 CM

IEPAKOJUMA SATURS

Saules LED Vārstu Gaismas × 2/4

MATERIĀLS

ABS+Elektroniskie Komponenti PIEZĪME

Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet nedaudz mērījumu novirzes.

Sakarā ar dažādiem displeja un gaismas efektiem, ar faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsu parādīts uz attēla.

undefined

sku: s132192

Tagi: crocs kurpes vīriešiem, balti svārki, baltā cilvēka matu parūka.

Līdzīgi Produkti