1pc Karstumu Izturīga Silikona Paklājiņš Indukcijas Plīts Aizsardzības Pad Izolācijas Pads neslīdoša Podu Turētājs Placemat Virtuves Piederumi

5.00
(0 Atsauksmes)
€0.97 €0.59
Noliktavā

Pievienot grozam Pievienot vēlmju sarakstam
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Stils Mūsdienu
Materiāls Silikona
Iezīme Eco-Friendly
Galda Dekorēšana Un Piederumi Tips Mats & Spilventiņi

Par Produktu

Apraksts:

Neslīdoša dizains: indukcijas plīts paklājiņš ir izgatavots no droša silikona materiāla, kas ir neslīdoša, mazgājams, atkārtoti un viegli tīrāma.

Viegli tīrīt: silikona indukcijas plīts pad ir ļoti viegli tīrīt.Parasti, tās var notīrīt, skalošana ar ūdeni.Ja ir daudz eļļas traipus, jūs varat noslaukiet to ar dvieli izskalo mazgāšanas līdzekli un nomazgājiet to rūpīgi!

Viegli lietojams: aizsardzības spilventiņu var lietot mikroviļņu krāsnis, ledusskapji un krāsnis.

Aizsardzības devējs: mat var novērst indukcijas plīts no kļūst netīrs un saskrāpēts, un var saglabāt indukcijas plīts tīra, tādējādi paildzinot tās kalpošanas laiku.

Gadījumā izmērs: mat der izmērs visvairāk indukcijas cooktops un palīdz noteikt katlā tā, lai tās virsma var gatavot ēdienu stabili.

Specifikācijas:

Izmērs: Raunds: 22 cm; Laukums: 25cm; Taisnstūris: 25x35cm

Svars: apaļa 24 grami; laukums: 38 grami; taisnstūra 51 grami

Iezīmes: augstas temperatūras pretestība 250 grādiem pēc Celsija

Piemērots sadzīves indukcijas plīts.Ar aizsargājošu spilventiņu var novērst indukcijas plīts tiek netīras lietošanas laikā.Silikona indukcijas plīts paklāji ir ļoti viegli tīrīt.Parasti, to var notīrīt ar vienu izskalot ūdens.Ja ir vairāk taukaina traipus, var izmantot trauku dvieli, lai iemērkšana nelielu daudzumu mazgāšanas noslaucīt to veic, un to var pilnībā iztīrīt!

Paketē Iekļauts:

1*Izolācijas pads

sku: s104560

Tagi: peldkostīmi sievietes individuālo, skoda automašīnu īpašniekiem, pad silikona romiešu, noplūda silikona mats, ebroidered placemats, rūpniecības tālruņa turētājs, swirly galda lampa, silikona paklājiņš, 40x60 grīdas, legging hot sexy, avent izolācijas soma.

Līdzīgi Produkti