Portatīvo Stūrī Rounder Papīra Griezējs Perforators Apaļā Stūra Lightweigh Trimmeris Kuteris 4mm 7mm 10mm Foto Papīra Griezējs Mašīna

0
(0 Atsauksmes)
€6.43 €4.50
Noliktavā

Pievienot grozam Pievienot vēlmju sarakstam
Materiāls Plastmasas
Modeļa Numurs stūra griezējs mašīna
Zīmola Nosaukums PROKTH
Veids Rokas Instrumentu Daļas
Piliens kuģniecība Atbalsts
Izmantošana Home DIY
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Par Produktu

Produkta Informācija:

1、3-in-1 Stūra Rounder Punch: Izveidot perfekti gatavo papīra amatniecība vai albumus ar 3-ceļu stūra griezējs.Paredzēti, lai perforators trīs dažādās stūriem, šis stūra sitiens ir ideāls instruments, lai dod kādu papildus vitalitāti, lai jūsu darbi.

2、Gabali 4mm 7mm 10mm Stūrī: Šis kompaktais stūrī rounder, kuteri 4mm 7mm 10mm stūra rādiusu, kas ir liels papīra amatniecības projektiem.Stūra rounder, mazo un izturīga konstrukcija lieliski iekļaujas jūsu rokas un padara viegli uzglabāšanai.Stūra kuteris dos jums 4mm 7mm 10mm izmērs noapaļotiem stūriem.

3、Izturīga un Izturīga: izturīgs un izturīgs plastmasas korpuss ir labi apstrādāti, kas ir burr-brīvu un netraucētu max komfortu un ilggadējais izmantot.Nerūsējošā tērauda asmeņu ir asas pietiekami, lai nodrošinātu augstas precizitātes griešanas veikls un tīru izskatu.

4、Plaši Pieteikums: Tas ir vienkārši lietojams un būs kraukšķīga, nevainojamu cut-outs no cardstock, albums papīra un vairāk.Piemērots griešanai papīra, fotogrāfijas, scrapbooking, biznesa kartes vai dāvanu kartes.Mazo stūrī rounder perforators ir tērps, izmantojot office, skolas, mājas un foto studija.

5、Viegli Darboties un Vienkārši Izmantot: Izvēlēties jums nepieciešamo materiālu un novietot to slotā.Vienkārši nospiediet stūrī savu papīru no iekšpuses, līdz tās pienācīgi iesniegta pret rokasgrāmatas un nospiediet rokturi uz leju.Stūra ir tagad, precīzi un strauji noapaļota.

Iepakojuma Saraksts:

1 x 3 in 1 Stūra Rounder Perforators

Produkta Attēli:

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

sku: s73203

Tagi: apaļā stūra laukumā uzlīme, stūra apaļas 50, punk modes apaļā stūra, apaļā stūra grāmatu plaukts, r5 lielums apaļā stūra, papīra griezējs mašīna, 40 apaļā stūra, 3 1 apaļā stūra.

Līdzīgi Produkti