4gab/Set 3/4/5/6/7 Collu Buferu Rezerves Sūklis Pulēšanas Spilventiņu Rokas Instrumentu Komplekts Skatīties Auto Stiklu Polisher Vaska Pulēšanas Komplektu

5
(1 Atsauksmes)
€4.59 €2.25
Noliktavā

Pievienot grozam Pievienot vēlmju sarakstam
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sertifikācija Nav
Veids Slīpēšanas Sūkli
DIY Piederumi Santehnikas

Par Produktu

modname=ckeditor

Specifikācija:

Materiāls: sūklis

Krāsa: black & orange & zils& dzeltens

Auto spodrināšanas Sūklis pad: 3"/4"/5"/6"/7"

Izmērs:

3"(80mm)

/4"(100mm)

/5" (izmantots 125mm)

/6"(150mm)

/7"(180mm)

Daudzums: 4 gab.

Funkcijas:

--100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.

--Individuāli pulēta tiešu izmantošanu.

--Ar spodrināšanas šķidrumu (pastas, pulvera), ko izmanto kopā ar virsmas un nospodrināt, lai sasniegtu labāku pulēšanas efekts. --Viegli nomainīt,pulēšana, pirms procedūras var apstrādāt pēdas.

--Dzeltena spilventiņu, lai piemērotu vasku vai glazūru.Tas nav griešanas spēju.

--Zilas mat nodrošina vieglu griešanas spējas, tas var dot savu krāsu uz pilnu spīdumu un prep skaidru mētelis vasks vai glazūru.

--Melns klucis, ko izmanto, lai novērstu virpulis, vieglas līdz vidēji hologrammas, ūdens plankumi un gaismas trūkumu krāsu.

--Apelsīnu pad izmantot, lai atdalītu smago skrāpējumiem un krāsas defekti.Tērps dzīvoklis skaidrs, pārklājums apdares pulēšana

Pakete ietver:

1 X Blue Vafeļu Putu pulēšanas spilventiņu

1 X Melns Vafeļu Putu pulēšanas spilventiņu

1 X Dzeltena Vafeļu Putu pulēšanas spilventiņu

1 X Orange Vafeļu Putu pulēšanas spilventiņu

Piezīme: Lūdzu, ļauj 1-2mm atšķiras, jo manuāla mērīšana, paldies.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Lūdzu, saprotiet, Paldies!

sku: s63141

Tagi: marmora polijas pad 4 collu, polijas pad 2000, koka polijas pad 6 collas, 8mm polijas pad 2 collas, 2 collu bifeļāda, pad poļu 5 collu, polijas pad 6inc, polijas pad granīta 2 collas, polijas pad 6cm, polijas pad 50cm.

Esteban Bustam (2021-10-16) - Veikals piegādā preci uz vietējā pārstāvja Šrilankā. Prece tika saņemta Šrilanka par 11.08.2021, kā vienu sekošanas informāciju. Bet vietējais darbinieks ievietojis gabalu, lai man tikai par 15.10.2021, uz pašām beigām pircējs aizsardzības periodu. Ja pārdevējs ir publicējis objektu uz manu adresi, es varētu saņemt to daudz ātrāk.

Līdzīgi Produkti