WYUEN Jauns, Oriģināls Dizains, Ziedu Ūdensnecaurlaidīgus Pagaidu Tetovējumu Uzlīmes, Akvarelis Lapu Tetovējums Sievietēm Viltus Ķermeņa Make Up Mākslas

5.00
(0 Atsauksmes)
€0.63
Noliktavā

Pievienot grozam Pievienot vēlmju sarakstam
Stils Pagaidu/Ūdensizturīgs Tetovējumu Uzlīmes
svars 1g
Izmērs 9.8*6cm
Izmantojot Plecu/Viduklis/Piedurkne/Atpakaļ/Kāju/Roku/Lāde
Galvenā krāsu Jauktas Krāsas
Materiāls Ūdens Pārneses Papīrs/Tintes/Līme
Raksts Ziedu
Dzimums Sieviešu/Vīriešu/Pieaugušo/Bērnu
Iezīme Ūdensizturīgs/Noņemama/Pagaidu
Zīmola Nosaukums WYUEN
Modeļa Numurs P-102
Kvalitāte Ilgstoša/Top Kvalitātes
Ilgums Parasti ilgst 3-5 dienas

Par Produktu

100% brand new

Si ze: 9.8*6cm

Modelis: kā attēlā Iepakojuma Saturs: 1 lapa Pagaidu Tetovējumu Uzlīmes Tetovējumiem Pieteikums: 1. Tīras un sausas ādas, pilnīgi 2. Samazināt mūsu konstrukcijas, pēc jūsu izvēles un noņem plēves 3. Tetovējums ar seju uz leju uz ādas 4. Rub un slapjš tetovējums pilnīgi ar mitru drānu vai sūkli 5. Nomizo stūrī Tetovējums uzmanīgi, lai noskaidrotu, vai tas ir pārsūtīts.Ja tā nav, nospiediet uz leju un slapjo atkal. 6. Jūsu Tetovējums var ilgt vairākas dienas, ja pārsūtīt uzmanīgi. 7. Kā noņemt: Tetovējums Berzes aukstu krējumu vai baby eļļa būs noņemt Tetovējumu uzreiz.Brīdinājums: glabāt uzrunātu bērnu.Motīvs: Tetovējumu Papīrs ir ideāls, lai izveidotu savu pielāgoto pagaidu noņemams tetovējumiem.Izskatās lieliski uz jebkura tipa ādas kopšanai (var nebūt piemērots ļoti jutīgas ādas tipiem).Papīrs ir viegli lietot un viegli noņemt no ādas, ja tā ir laiks, lai ņemtu to nost.

sku: s2976

Tagi: mego uzlīmes, mājas tetovējums, cimdu tetovējums, teva uzlīmes, zonr uzlīmes, gjost uzlīmes, uzlīmes ūdensizturīgs avīze, uzlīmes ķirurgs ūdensizturīgs, jūras tetovējums, uzlīmes ūdensizturīgs taz.

Līdzīgi Produkti