Gaisa Monitors Oglekļa Dioksīda (CO2) Detektors Gaisa Kvalitātes Digitālā Temperatūras un Mitruma Sensors Monitors Testeris Ātra Novērtēšana Mērītājs

4.00
(0 Atsauksmes)
€43.32 €22.96
Noliktavā

Pievienot grozam Pievienot vēlmju sarakstam
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Ar LCD Ekrāna Vai Ne
Gāzes Tips co2
Zīmola Nosaukums VAHIGCY
Modeļa Numurs Saprātīga Oglekļa Dioksīda Detektors
Sertifikācija Nav
DIY Piederumi Krāsu & Apdares

Par Produktu

Gaisa Monitors Oglekļa Dioksīda (CO2) Detektors Gaisa Kvalitātes Digitālā Temperatūras un Mitruma Sensors Monitors Testeris Ātra Novērtēšana Mērītājs

Aizzīmju Punktiem: 1、Oglekļa Dioksīda Detektors: Reālā laikā un precīzi uzraudzības CO2 koncentrāciju, apkārtējās vides mitruma un temperatūras, ar datumu un pulksteņa ekrāna, un dati tiek atjaunota reālā laika ik 4 sekundes.

2、Neatkarīgu Pusvadītāja Sensors: tiek Izmantots, lai novērtētu CO2, temperatūra un mitrums, pilna krāsu liela ekrāna, LED ciparu displejs, intelligent apgaismojums, mīksto acu aizsardzību, intuitīvu lasījumā, skaidrāku displeju, 24 stundu reālā laika uzraudzību.

3、Ilgs Baterijas darbības laiks: Lietot 3 AA baterijas (jums ir nepieciešams, lai jūsu pašu) vai arī izmantot USB datu kabeļa TIPS-C saskarne piegādes jaudas un akumulatora kalpošanas laiks var ilgt pat pus mēnesi.

4、Automātisko Trauksmes Sistēmu: Ja CO2 koncentrācija pārsniedz 1000 PPM, signalizācija, tiks izsniegtas, lai paziņo jums, lai saglabātu iekštelpu vides vēdināmā laikā.

5、Viegls Dizains: Maza izmēra, viegli pārnēsājams, un to var izmantot tieši, iespraužot USB kabeli.Var novietot jebkurā vietā: skolas, biroji, bāri un restorāni, mājas, automašīnas, utt.

Motīvs:

1. Oglekļa dioksīda detektors: pieņem labas kvalitātes noteikšanas modulis, ar labu precizitāti, stabilu sniegumu un spēcīgu iejaukšanos aizsardzības spējas.

2. Ar zemu degvielas patēriņu un ilgu kalpošanas laiku.Precīzi noteikt oglekļa dioksīda.Uz lieliem ekrāniem enerģijas, CO2, temperatūra un mitrums.

3. Aprīkots ar lielu ekrānu, dažādu fontu krāsu displejs ar dažādiem gaisa kvalitāti, zaļa, dzeltena, oranža, sarkana.

Specifikācija:

Produkta nosaukums: Viedo Oglekļa Dioksīda Detektors

Produkts modelis: T3

Produkta materiāls: PC+ABS

Atklāšanas tehnoloģija: gaisa konvekcijas noteikšanas tehnoloģiju Piemērojams temperatūra: 1-50℃

Displeja veids: LED ciparu displejs + LCD ekrāns + apgaismojums

Noteikšanas diapazons: 400-5000ppm

Produkta izmērs: aptuveni 143mm x 68 mm×90mm/5.63*2.68*3.54 jo

Darba spriegums: 5V

Akumulatora jauda: 3 AA baterijas

Uzlāde interface: TIPS-C

Displeja specifikācija: aptuveni 87*53mm/3.43*2.09 gadā

Neto svars: aptuveni 159g

Bruto svars: aptuveni 256g

Iepakojuma Saraksts:

Gaisa Kvalitātes Detektors *1

Datu Rindu*1

Manual (manuāli) *1

Krāsainu Rūtiņu*1

Piezīme:

Lūdzu atļaut nelielas pielaides izmēru dēļ, manuāla mērīšana un apgaismojums fotogrāfijā var radīt atšķirību, krāsu, nekā tas ir reālajā dzīvē.

sku: s1440

Tagi: gāzes skaitītājs, co2, o2, detektors co2 pro, lorawan gaisa kvalitātes sensori, detektors 02 co2, gaisa kvalitātes sensors so2, mira co2 lāzera, ford s max monitors, sensors co2 klusums, undefined bikses, gaisa kvalitātes sensors opel.

Līdzīgi Produkti