Clispeed Magnētisko Dart Board Set Roll Double Sided Šautriņu Dēlis ar 6 Metot Šautriņas un 6 Lapiņas Bumbiņas Mazulis-droši, Viegli Rever

1
(1 Atsauksmes)
€35.88 €20.09
Noliktavā

Pievienot grozam Pievienot vēlmju sarakstam
Veids Šautriņas Dēļi
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs Clispeed Šautriņu Dēlis
Vecums >3 Gadiem

Par Produktu

Apraksts

Baudīt lielisku fun ar mūsu magnētiskais dart board komplekts, kurā ietilpst 1 šautriņu dēlis, 6 metot šautriņas un 6 lapiņas bumbas, šautriņu dēlis var velmēti, gan liels, lai pirmo reizi spēlētāji un tradicionālo dart mīļotājiem.Ar smailu beidzas šautriņas, jāuztraucas par nejaušu ievainojumu izraisījuši asas šautriņas vairāk.Par jaunākiem bērniem, kuri vēlas, lai pievienoties!

Funkcijas

Zīmola: Clispeed.

- Krāsa: Kā parādīts attēlā.

- Materiāls: Flaneļa, magnēts un PVC.

- Izmēri: 35.5 x 44 cm/14 x 17 (dart board); 8 cm/3.1 (šautriņu mešana); 3 cm/1.2 (lipīga bumbu).

- Šī bērniem-droši, interesanti dartboard komplektā ietilpst 1 double-sided šautriņu dēlis, 6 metot šautriņas un 6 lapiņas bumbas.Var izmantot telpās vai brīvā dabā, kam ir ļoti jautri.

- Ar innovated izskatu, atgriezeniska magnētisko šautriņu dēlis var velmēti, ļoti vienkārši un telpas taupīšanas.

- Drošības šautriņas ir ideāli piemērots bērniem.Zēni un meitenes būs mācīties koordināciju un ir jautri, kamēr vecāki ir rūpes par drošību bērniem un mēbeles.

- Double-sided dart board pasākumi 46x36cm, viegli to jebkurā vietā ar piekārtiem vadu, tikai ļaujiet jūsu bērni ir daudz jautrības spēlē mūsu super vērtība dart board pack!

- Mūsu dartboard komplekts ir ideāls, lai pavadīt laiku kopā ar draugiem, ģimeni, kolēģiem, pie personām vai jebkurā citā laikā, jūs vēlaties, lai būtu jautri!

1 x Clispeed Dart Board 6 x Clispeed Metot Šautriņu 6 x Clispeed Lapiņas

sku: s128834

Tagi: pastiprinātājs dartzeel nhb klons, magnētiskā pūķis bumbas, dart robots, magnētiskās bumbiņas, joga, recurce priekšgala bultas, gadījumā delux spēle, šautriņas vintage, 3pcs zaļā profesionālās šautriņas, pastiprinātājs valdes jhl, grims lodziņā profesionālo nagu.

Gato09 Cristian (2021-12-06) - Producto engañoso, nē es el descrito, viene roto, man salio por 13 e, lo ha subido precio de, el vendedor se negaba a devolver el dinero, solo hicieron rembolso parcial, y lo riepu la basura, ano fraude, nav recomiendo este vendedor, pelota y dardos mal, la Diana rota, manchada, lv otras tiendas está más barata y mejor con mejores valoraciones.

Līdzīgi Produkti