Urbšanas Putekļu Savācējs Urbšanas Putekļu Vāciņu, Gumijas Scalable Urbšanas Putekļu Vāciņa, Vai Savācēju, Griestu Elektriskais Āmurs Putekļu Trauks

0
(0 Atsauksmes)
€14.05 €10.26
Noliktavā

Pievienot grozam Pievienot vēlmju sarakstam
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Urbis Tips Core Urbi
Sertifikācija Nav
Zīmola Nosaukums Xzante

Par Produktu

Urbšanas Putekļu Savācējs Urbšanas Putekļu Vāciņu, Gumijas Scalable Urbšanas Putekļu Vāciņa, vai Savācēju, Griestu Elektriskais Āmurs Dust Bowl Uzlabot :Atšķirībā no citiem urbšanas putekļu aizsardzības vāks, mūsu urbšanas putekļu savācējs ir modernizētas ar unikālu dizainu un labāk nepievelk putekļus funkciju, jo īpaši ideāls pārpelnošana, kad urbšanas sānu sienas un celling.

Inovāciju un Izgudrojumu Dizains :divslāņu putekļu izturīgs dizains, kas lieliski savāc putekļus bez izplatās uz āru.Kad jūs to izmantot par sānu sienas vai perforators caurumi pie griestiem virs,Nesošo konstrukciju novērš siltuma un valkā.

Efektīvi Novērstu Putekļu Izplatīšanos - Piemērots Ne vairāk kā 141mm, Elektrisko āmuru nepievelk putekļus vāku var efektīvi novērstu putekļu izplatīšanos un ieelpojot plaušās.

Vienkārša un Ātra Darbība:Piešķir ātri un viegli, lai pievienotos lietotāja ērtībai.Vienkārši rīki var palīdzēt jums ir labāka veselība, strādājot ar āmuru, urbt.

Liels Buy & Aizsargātu Veselību:Piemērots elektrisko āmuru, elektriskie izvēlēties, sitamie, urbjmašīnas, rokas urbi un tā tālāk.Aizsargāt savu veselību no putekļiem.Tas būtu vērtīga izvēle.

Krāsa: balta

Materiāls: silikagels

Izmērs: 116x88mm

Iepakojuma Saturs:

1 * Putekļu vāciņš

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

sku: s121395

Tagi: gadījumā inoi 2 stāvēt, deko solis core drill bits, boot makita, iekārtas elektriskais āmurs, 3in1 brushless elektrisko urbi, āmurs tiron, meinuo putekļu savācējs, nerūsējošā nozagt nagu urbi, armatūra elektrisko āmuru, āmurs vira.

Līdzīgi Produkti