Velosipēds vienātruma 13T Spararata 30mm BMX /Folding Bike Spararats, Velosipēdu RUMBU Piederumi

4
(4 Atsauksmes)
€20.35
Noliktavā

Pievienot grozam Pievienot vēlmju sarakstam
Sastāvdaļas Brīvrumbas
Zobratu Zobu 13T
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs CR-607
Brīvrumbas Ātrums 1
Jutība 36 Izklausās
Materiāls Tērauda
Spararats Regulējams Pārnesumu Skaits 1-ātrums

Par Produktu

Produkta Informācija

13T velosipēdu spararats

Maksājuma

1 .

2.Lūdzu, apmaksāt 3 dienu laikā, no pasūtījumu .Gadījumā, Un Atsauksmes 1. Mēs esam apņēmušies, lai jūsu 100% klientu apmierinātību. 2. Kādas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi, pirms ATVĒRT LIETĀ vai atstāj Neitrālu Negatīvo Atgriezenisko saiti ar mazāk nekā 4 zvaigznes reitingu, mēs vienmēr cenšamies visu iespējamo, lai atrisinātu tā, lai jums Atgriezties 1.Par bojātu vai nepareizi vienumus saņemta: Pircēji ir jāziņo Pārdevējam 7 (septiņu) dienu laikā pēc tam, kad saņemts preču nekvalitatīvu preci, Pircēju ir sūtīt ar e-pasta fotogrāfijas, norādot zonas un stāvoklis defektiem, Pēc atzinība, ko Pārdevējs, postenis ir jābūt..atpakaļ 7 dienu laikā pantu.Faktiskais sūtīšanas maksa par atgriešanās, kā arī izmaksas, atkārtoti nosūtot rezerves vienība būs jāsedz Pārdevējam. 2.Par valūtas izmēri: Mēs varam pieņemt apmaiņas izmēros, saskaņā ar mūsu noliktavā, Ja pieņem, Pircējiem jābūt atgriezto preci, pēc saviem izdevumiem, kas Pircējiem jāmaksā par kuģniecības un pārkraušanas maksu, kā reklamē mūsu sarakstā, lai atkārtotu sūtīšanu..jaunais postenis.Bezmaksas piegāde preces, Pārdevējs būs maksas faktisko pārvadāšanas tarifu atkārtota sūtīšana. 3.Preces, ir jāatdod atpakaļ neskarta, bez valkāt vai izmantot, un ar tās sākotnējo tagi un iepakojuma. 4.Nē apmaiņu vai atgriežas tiks pieņemts par jebkuru citu iemeslu dēļ, nekā iepriekš. 5.Lūdzu, sazinieties ar mums par informāciju, pirmkārt, pirms jūsu rīcība!Sūtījuma 1.Standarta pakalpojumus: Ķīna Post Gaisa Pastu visā pasaulē, ePacket ASV, gan izsekojams. 2.Paātrināta Pakalpojumu: Ķīna post, EMS, izsekojams par web Ķīna Post, EMS. 3. Lūdzu, aizpildiet jūsu piegādes adresi, ar kontakta tālruņa numuru, it īpaši Krievijas pircējs, lūdzu, apstipriniet savu vārdu un uzvārdu . 4.Piegādes laiks: kuģošanas laikā Brīvdienu Sezonā būs ilgāks nekā parasti.

sku: s101928

Tagi: bmx m velosipēds, vienātruma auskars, vienātruma jersey, velosipēdu brīvrumbas 19, undefined bikses, mtb 5 brīvrumbas, 7 ātrumu viena, ūdens spararats, satver vienu ātrumu, piederumi bisixletas bmx.

Congaido (2021-09-07) - Ātra Piegāde un laba kvalitāte.

Kyutstar (2021-09-08) - TD bija kā solīts, ļoti labi! Piegādes mani pārsteidza bija ļoti ātri, vēl nav pārbaudīta gabalu, bet tas, šķiet, ir laba kvalitāte! Esmu ļoti apmierināts un sirsnību ieteiktu šo pārdevēju.

Steve Arizala (2022-01-11) - Ir malām nav beigusies, bet forma ir pietiekami precīzs. Plānas, ievietots 12 ķēdes ātrums

Kovaleva2316 (2021-10-04) - Atcelts iegādi, bez pamatojuma

Līdzīgi Produkti